A One UI 6 frissítés számos AI kamera fejlesztést hoz a Galaxy telefonokhoz

2023.10.31| Android Central
Címkék:

One UI 6


A Samsung bejelentette, mire számíthatunk az új frissítéssel a kamera és a szerkesztő részlegtől.

  • A Samsung One UI 6 finomítani fogja a kamera- és galériaalkalmazások felhasználói élményét.
  • A vállalat részletezi az új kamerafunkciókat és szerkesztőeszközöket, frissített felhasználói felülettel, új widgetekkel és még sok mással.
  • A vállalat AI-frissítéseket tartalmaz olyan funkciókhoz, mint az Image Clipper.
  • Az One UI 6 már megjelenik a Galaxy S23 sorozaton.

A One UI 6 frissítés számos AI kamera fejlesztést hoz a Galaxy telefonokhoz

A Samsung Android 14 frissítése már elkezdődött, és a vállalat részletesen bemutatja, hogy mire számíthat a One UI 6-tól, különösen a kamera fejlesztéseit illetően. A Samsung sajtóközleményében azt állítja, hogy a legújabb One UI 6 kamerafrissítés finomítani fogja a felhasználói élményt, hogy a felhasználók jobb fényképeket készíthessenek, és professzionális minőségű szerkesztést készíthessenek hírszolgáltatások és releváns eszközök bevonásával.

Csakúgy, mint a Google az Android 14 Pixel rendszerrel, a Samsung néhány mesterséges intelligencia-technológiát hoz a kamera- és galériaalkalmazásaiba. Az Enhance-X alkalmazás például lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen érintéssel optimalizálják és szerkesszék a fényképeket és videókat. 

Egy kapcsolódó blogbejegyzésben a Samsung részletesebben ismerteti az Enhance-X alkalmazástól elvárható funkciókat, például a Sky Guide-ot, amely mesterséges intelligenciát használ a csillagképek, csillagok, galaxisok, ködök és egyebek megjelenítésére.

A One UI 6 frissítés számos AI kamera fejlesztést hoz a Galaxy telefonokhoz

A Clean Lens egy másik remek funkció, amely eltávolítja a kép homályosságát. A Slow-mo viszont további képkockákat generál a videóban, így a felhasználók lassított klipekké alakíthatják azokat. 

A Motion Flow hosszú expozíciós felvételeket készít rövid videókból, a Galaxy kamerák népszerű Single Take funkciója pedig már elérhető az új Enhance-X alkalmazáson keresztül, így a felhasználók egyszerűen megörökíthetik a legjobb pillanatokat fotókból és mozgóvideókból.

A One UI 6 frissítés számos AI kamera fejlesztést hoz a Galaxy telefonokhoz

A One UI 6 frissítés más részein az Image Clipper egy másik kényelmes funkció, amely új mesterséges intelligencia fejlesztéseket tesz lehetővé, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kivágjanak egy objektumot a képből, és matricaként használhassák, amelyet üzenetküldő alkalmazásokban használhatnak, vagy más fényképek és videók szerkesztésekor beilleszthetők.

One UI 6 AI képvágó eszköz

A dokumentumok szkennelése megmentő a dokumentumok rögzítésében és szerkesztésében, ha szükséges. Az új frissítés mesterséges intelligenciát tartalmaz, amely észleli, amikor fényképet készít egy dokumentumról, és azonnali szerkesztőeszközöket biztosít. Így tiszta rálátást kaphat a dokumentumra, amely úgy jelenik meg, mintha Önnek küldték volna, és nem képről készült.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A One UI 6 frissítés számos AI kamera fejlesztést hoz a Galaxy telefonokhoz

One UI 6 dokumentum szkennelése

A One UI 6 testreszabási lehetőségeket is kínál az eszköz kamerabeállításaihoz. Azok a felhasználók, akik Fénykép vagy Pro módban készítenek felvételeket, használhatják az új Felbontás gombot a fényképezőgép tetején található Gyorsbeállítások menüjében, ami megkönnyíti a 200 MP mód és a normál kameramód közötti váltást, különösen a Galaxy S23 Ultra esetében.

Egy másik kiemelkedő kamerafunkció, amely a frissítéssel érkezik, a Custom Camera Widgetek. Alapvetően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc fényképezési módjukat fényképezőgép-widgetekként mentsék el, amelyek a kezdőképernyőn maradnak, így könnyen hozzáférhetnek a fényképezőgéphez bizonyos pillanatokban, amelyeket nem szeretne kihagyni.

A One UI 6 frissítés számos AI kamera fejlesztést hoz a Galaxy telefonokhoz

One UI 6 egyéni kameramodulok

Az intuitív fotószerkesztő a One UI 6 frissítés új kiegészítése, amely egy "új és továbbfejlesztett Eszközök menüt" tartalmaz. Ezek közül az újak magukban foglalják a függőleges és vízszintes igazítás korrigálásának lehetőségét a szerkesztés menü Egyenesítés és Perspektíva funkcióiból. Ezenkívül a felhasználók visszavonhatják és újra elvégezhetik a műveleteket a bal felső sarokban található megfelelő nyílgombokkal.

A One UI 6 frissítés számos AI kamera fejlesztést hoz a Galaxy telefonokhoz

Ez néhány a One UI 6 frissítéssel járó jelentős frissítések közül, amelyet a Samsung egyes régiókban már elkezdett kiadni. Bár ezek a kameraszegmensre korlátozódnak, további testreszabási lehetőségekre számítunk az Android 14-alapú One UI 6 frissítéssel.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei