A Google Play Zene hivatalosan is halott

2020.10.22| Android Police

Több mint egy éve tudjuk, hogy a Google Play Zene napjait megszámolták. Halálát hivatalosan is bejelentették.

A Google éppen leállította a GPM alkalmazást az Androidon és az interneten és ezzel ellehetetlenítette azokat is, akik csak egyszerű zenelejátszóként használták a gyárilag beépített appot. Ha most megnyitod az Android alkalmazást, egy fehér, Play Music logóval ellátott képernyő fog fogadni, amely YouTube Music formátumúvá formálódik. A félkövér szöveg azt jelzi, hogy a GPM már nem érhető el, és elmagyarázza, hogy az egész könyvtárat hogyan lehet áttenni a YouTube Music szolgáltatásba.

A Google Play Zene hivatalosan is halott

Két gomb található alatta, az egyik az átviteli folyamat elindításához, a másik pedig az adatok kezeléséhez. Ez utóbbi a GPM webhelyére vezet, ahol letöltheted és törölheted a teljes könyvtárat. Ha ez kész, az alkalmazás widgete magától eltűnik a kezdőképernyőről. Ez egy visszafordíthatatlan vég. Azok számára, akik azon gondolkodnak, hogy a telefon dátumának kézi megváltoztatása visszavonja-e az utolsó csapást, hadd spóroljak meg egy kis időt: megpróbáltam, nem működött.

A Google Play Zene hivatalosan is halott

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Amire a Google nem gondolt, az egyszerű módja a telefonon tárolt adatok kezelésének. Ha offline zenehallgatásra töltöttél le zenét, akkor ezt az alkalmazáson belül sehol nem tudod megtenni, ezek az adatok továbbra is csak a helyet foglalják a telefonon. Tehát vagy el kell távolítani az alkalmazást vagy ha a készüléke nem teszi lehetővé ezt, akkor koppints és tartsd lenyomva az alkalmazás ikonját a menüben, lépj az Alkalmazásinformációk elemre, majd válaszd a Tárolás lehetőséget. Ott a GPM gyorsítótárát és offline zenéket kell törölni. A music.google.com webkliens is eltűnt. Most csak ugyanazokat a lehetőségeket kínálja, mint fentebb.

RIP, Google Play Zene (2011–2020)

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei