A Google Play Music hamarosan megszűnik

2020.05.13| Android Authority

Még az idén leállítja a vállalat a Google Play Zene nevű streaming szolgáltatást, de szerencsére van helyettesítője.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A felhasználók jelenleg arra várnak, hogy hogyan lehet könnyen és fájdalommentesen átvinni a már mentett tartalmakat Play Musicról YouTube Musicra, a Play Zene ugyanis 2020 végére leáll. Az átálláshoz a Google új funkciót indít a YouTube Musicban, amely lehetővé teszi, hogy a fájlok pár érintéssel átvihetők legyenek.  

A felhasználók egyelőre továbbra is hozzáférhetnek mindkét szolgáltatáshoz és a Google megígérte, hogy több értesítést küld, mielőtt az év vége előtt teljesen leállítja a Google Play Zenét.

Noha ez az új opció megkönnyíti a zene migrálását a két szolgáltatás között, érdekes lesz látni, hogy bárki, aki hosszú ideje használta a Google Play Zenét, hogyan alkalmazkodik a YouTube Zene szolgáltatáshoz. Elrendezés és megjelenés szempontjából meglehetősen eltér a kettő ugyanis és a YouTube Zenéből még mindig sok funkció hiányzik a Play Zenéhez képest.

A Google Play Music hamarosan megszűnik

Szerencsére az ár változatlan marad. A YouTube Zene és a Google Play Zene előfizetés egyaránt havonta 9,99 USD. A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy havonta további 2 dollárt költenek, ezért teljes hozzáférést kapnak a YouTube Prémiumhoz, az összes benne található funkcióval.

A zene átviteléhez egyszerűen le kell tölteni a YouTube Zene alkalmazást a készülékre, majd az Átvitel gombra kattintani. Ez annyira egyszerű, amennyire tűnik, a nyugdíjba vonuló Google Play Zene rajongói számára egyszerűen megkönnyíti az új zenei alkalmazás használatának megkezdését. A migrálás lehetősége május 12-től érhető el a YouTube Zene és a Google Play Zene felhasználók számára.

Az eszköz nem csak a zenei könyvtárakat továbbítja, hanem a személyes ízlési preferenciákat, az albumokat, a lejátszási listákat, a like-okat és dislike-okat, a feltöltéseket, a vásárlásokat és az állomásokat is áthelyezi. Jó hír, hogy a podcast-hallgatók is így tudják előfizetéseiket gyorsan átvinni a Google Podcastsba.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei