A Google Play Music hamarosan megszűnik

2020.05.13| Android Authority

Még az idén leállítja a vállalat a Google Play Zene nevű streaming szolgáltatást, de szerencsére van helyettesítője.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A felhasználók jelenleg arra várnak, hogy hogyan lehet könnyen és fájdalommentesen átvinni a már mentett tartalmakat Play Musicról YouTube Musicra, a Play Zene ugyanis 2020 végére leáll. Az átálláshoz a Google új funkciót indít a YouTube Musicban, amely lehetővé teszi, hogy a fájlok pár érintéssel átvihetők legyenek.  

A felhasználók egyelőre továbbra is hozzáférhetnek mindkét szolgáltatáshoz és a Google megígérte, hogy több értesítést küld, mielőtt az év vége előtt teljesen leállítja a Google Play Zenét.

Noha ez az új opció megkönnyíti a zene migrálását a két szolgáltatás között, érdekes lesz látni, hogy bárki, aki hosszú ideje használta a Google Play Zenét, hogyan alkalmazkodik a YouTube Zene szolgáltatáshoz. Elrendezés és megjelenés szempontjából meglehetősen eltér a kettő ugyanis és a YouTube Zenéből még mindig sok funkció hiányzik a Play Zenéhez képest.

A Google Play Music hamarosan megszűnik

Szerencsére az ár változatlan marad. A YouTube Zene és a Google Play Zene előfizetés egyaránt havonta 9,99 USD. A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy havonta további 2 dollárt költenek, ezért teljes hozzáférést kapnak a YouTube Prémiumhoz, az összes benne található funkcióval.

A zene átviteléhez egyszerűen le kell tölteni a YouTube Zene alkalmazást a készülékre, majd az Átvitel gombra kattintani. Ez annyira egyszerű, amennyire tűnik, a nyugdíjba vonuló Google Play Zene rajongói számára egyszerűen megkönnyíti az új zenei alkalmazás használatának megkezdését. A migrálás lehetősége május 12-től érhető el a YouTube Zene és a Google Play Zene felhasználók számára.

Az eszköz nem csak a zenei könyvtárakat továbbítja, hanem a személyes ízlési preferenciákat, az albumokat, a lejátszási listákat, a like-okat és dislike-okat, a feltöltéseket, a vásárlásokat és az állomásokat is áthelyezi. Jó hír, hogy a podcast-hallgatók is így tudják előfizetéseiket gyorsan átvinni a Google Podcastsba.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei