A Meta kinyírja dedikált Messenger alkalmazását

2023.05.12| 9to5 Mac

A Facebook Messenger még ebben a hónapban csatlakozik a megszűnt Apple Watch alkalmazások hosszú listájához.

A legújabb Apple Watch áldozat a népszerű Facebook Messenger. Az elmúlt napokban a felhasználók figyelmeztetéseket kaptak arról, hogy az Apple okosórájához készült Messenger applikáció megszűnik és a Meta megerősítette a lépést.

Az évek során egyre több céget láttunk, amelyek eltávolodtak attól, hogy Apple Watch alkalmazást kínáljanak, és most a Meta a legújabb nagy platform, amely lemondott az Apple viselhető eszközéhez készült dedikált alkalmazásról.

A Meta kinyírja dedikált Messenger alkalmazását

A Messenger for Apple Watch eddig lehetővé tette a felhasználók számára, hogy üzeneteket olvassanak és válaszoljanak is rájuk. 2023. június 1-jétől kezdve azonban a figyelmeztetés szerint, amikor az app visszavonul, az Apple Watch felhasználók csak az iPhone-ról érkező értesítéseket kaphatják meg a Messengerhez.

Május 31. után a Messenger nem lesz elérhető Apple Watch alkalmazásként, de a Messenger értesítéseit továbbra is megkaphatja az óráján.

A Review Geek megkereste a Meta szóvivőjét, aki megerősítette a hírt, és elmondta, hogy júniustól az iPhone, az asztali számítógép és a web lesz a fő módja annak, hogy az Apple felhasználók használhassák a Messengert:

"Az emberek továbbra is kaphatnak Messenger értesítéseket az Apple Watch-ukon, ha párosítva vannak, de május végétől kezdve már nem tudnak majd válaszolni az órájukról. A Messengert azonban továbbra is használhatják iPhone-on, asztali számítógépen és a weben". (A szóvivő később pontosította, hogy ez a változás nem "május végén", hanem "június elején" fog bekövetkezni).

Érdekes módon úgy tűnik, hogy a Meta nem sok felhasználóval osztotta meg a figyelmeztetést, és nem osztott meg nyilatkozatot a nagyközönséggel sem a változásról.

Miközben egyre több alkalmazás hagyja el az Apple Watch-ot, az Apple várhatóan a watchOS 10-tel hozza el a hordozható eszközén azt a változást, ami jelentős változás lehet. Ez egy új, widget-alapú felhasználói felülettel kevesebb hangsúlyt hozhat a harmadik féltől származó alkalmazásokra.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei