Galaxy Note 3 élményt mindenkinek!

2013.11.11| Phone Arena

Szeretnéd még a megvásárlás elõtt kipróbálni, mit is tud a Samsung Galaxy Note 3 óriásmobil? Akkor itt a program, amit neked találtak ki!

Szeretnéd még a megvásárlás elõtt kipróbálni, mit is tud a Samsung Galaxy Note 3 óriásmobil? Akkor itt a program, amit neked találtak ki! A Google Play online tartalomáruházból teljesen ingyen letölthetõ, reklám alkalmazás, a Galaxy Note 3 Experience app videókat és bemutatókat tartalmaz, melyek segítségével közelebbrõl megismerhetõ a Note 3 élmény, a többablakos használat, az új Air Command funkció, Action Memo, stb. Természetesen akkor a legteljesebb az élmény, ha legalább Android 4.1 Jelly Bean rendszert futtató, 1.4 gigahertzes processzorral, valamint full HD felbontású kijelzõvel felszerelt telefonra kerül telepítésre az alkalmazás, hiszen így lesz képes az adott telefon a legélethûbben visszaadni az élményt. A Samsung Galaxy Note 3 konkurenciája a Sony Xperia Z Ultra, a HTC One Max, valamint a Nokia Lumia 1520.

Galaxy Note 3 élményt mindenkinek!Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei