Végre láthatók az online chat partnerek a Hangoutson, de bugos az app

2013.09.26| GSM Arena

A keresőóriás nemrégiben frissítette, egészen pontosan teljesen átalakította addig Google Talk néven ismert, milliói által szeretett egyszerű chat programot, amely Hangouts néven egy totálisan más felületet és plusz funkciókat adott.

A keresőóriás nemrégiben frissítette, egészen pontosan teljesen átalakította addig Google Talk néven ismert, milliói által szeretett egyszerű chat programot, amely Hangouts néven egy totálisan más felületet és plusz funkciókat adott. Az akkor új alkalmazás egyik legfőbb hátránya az volt, hogy nem volt egyértelmű, ki online és ki nem, valamint hogy mikor kapja meg és olvassa az elküldött üzeneteket, ugyanis nem minden készüléken volt látható a képek alatt a halvány zöld csík. Igen lassan ugyan, de a Google végre kijavította ezt a hibát, így láthatók az épp online partnerek. Sajnos még mindig nem lehet beállítani, hogy csak az online embereket mutassa a program, de jobb mint az előző megoldás. Új funkció, hogy a kontakton való hosszú nyomással elrejthető az adott név, valamint a profilfotókra zoomolni is lehet.

Végre láthatók az online chat partnerek a Hangoutson, de bugos az app

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Sajnos az első tesztek szerint hibás lett az új app, ugyanis néha rossz címzettnek küldi el az üzeneteket, ez abban az esetben fordulhat elő, ha az egyik még a régi Gtalkot használ, míg a másik Hangouts-ot és így kommunikálnak egymással. Az új Hangouts letölthető a Google Playről.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei