Tényleg baj van: az Oppo leállította németországi weboldalát

2023.05.16| Android Police
Címkék:

Oppo

,

Németország

,

vége


Az Oppo az utóbbi időben nem volt túl jó passzban Európában. A németországi üzlet szüneteltetése és a francia piacról való látszólag küszöbön álló távozása között a kínai telefongyártónak jobban is alakulhatnának a dolgai.

Az Oppo problémái az előbbivel azonban nem csak rövid távúak lehetnek, mivel a német weboldalát úgy tűnik, hogy szinte teljesen letörölték. Az oldalon jelenleg nincs semmilyen konkrét információ az Oppo termékeiről, csupán egy banner jelzi az UEFA Bajnokok Ligájával való folyamatos partnerséget. A kép alatt egy rövid üzenet található, amely szerint egyes termékei nem vásárolhatók meg Németországban.

Tényleg baj van: az Oppo leállította németországi weboldalát

Egyetlen kérdés-válasz van, amely szerint azok, akik jelenleg Oppo készülékekkel rendelkeznek, továbbra is korlátozás nélkül kapnak támogatást és jövőbeli frissítéseket.

Az Oppo döntése, hogy leállítja az értékesítést Németországban, rosszkor jön. A vállalat úgy döntött, hogy bezárja a chiptervezéssel foglalkozó leányvállalatát, ezzel gyakorlatilag véget vetve a készülékeihez használt egyedi MariSilicon chipkészleteknek. Míg a chipek megszűnésével kapcsolatban közleményt adott ki, addig a német weboldalával kapcsolatban nem tette ugyanezt.

A weboldal visszatérhet eredeti formájához, és az értékesítés egy nap újraindulhat, de nem világos, hogy ez hogyan fog alakulni az elkövetkező hónapokban.

Tényleg baj van: az Oppo leállította németországi weboldalát

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Bár az Oppo számára nehéz idők járhatnak Európában, még mindig remélheti, hogy az új készülékek, mint például a Find N2 Flip, elég nagy érdeklődést válthat ki ahhoz, hogy eltereljék a figyelmet az európai problémákról. A telefon a globális piacokon lesz elérhető.

Még nem volt alkalmunk kipróbálni a Find N2 Flipet, de érdekes lesz látni, hogy hogyan helyezkedik el az idei év kedvenc androidos készülékei között. Meg kell néznünk, hogy mennyire vetekszik a Samsung közelgő Galaxy Z Flip 5 készülékével, amelyet a szokásosnál kicsit korábban jelenthetnek be idén nyáron a Samsung Unpacked Eventjén.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei