Samsung Galaxy Note 7

Tíz nap múlva ledobják a hálózatok a Note 7 telefonokat

2016.12.05

Egyre inkább kuriózum lesz a Samsung Galaxy Note 7 modell, legalábbis azok mindenképp, amelyeket nem adtak vissza a vásárlók.

Ennek oka, hogy mára elképesztően kevés készülék maradt a piacon, viszont ezeket egyre jobban szankcionálják is. Az ausztrál szolgáltatók úgy döntöttek, hogy a Note 7 modelleket automatikusan nem engedik felcsatlakozni a hálózatra december 15. után. Ez a megoldás nem teljesen új, ugyanis múlt hónapban Új-Zélandon követte el ezt a Samsung az ottani mobilszolgáltatókkal karöltve. Így tehát hó közepétől minden ausztrál Samsung Galaxy Note 7 csak Wi-Fi-.re tud majd csatlakozni. Nincs kizárva, hogy a gyártó egyre több országban választja majd ezt a drasztikus megoldást a kint ragadt modellek lekorlátozására amellett, hogy a telefonokat már csak maximum hatvan százalékig lehet feltölteni az akár életmentő frissítés után.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Note-7-22.jpg

A Samsung a fentieken kívül egy 250 dolláros ajánlatot is tesz, amelyet nem teljesen részleteztek, ám ha hinni lehet a pletykáknak, akkor azok, akik visszaadják a még náluk lévő Note 7 okostelefont és cserébe egy Samsung Galaxy S7 vagy S7 edge készüléket választanak, 250 dollárt visszakapnak a pórult járt Note 7 után. Az ajánlat december 22-ig érvényes.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei