Google

Mode, a könnyen cserélhetõ okosóra szíj

2016.05.02

A Google bejelentette legújabb termékcsaládját, az Android Wear alapú készülékekhez csatlakoztatható MODE technológián alapuló óraszíjakat.

Nem véletlen, hogy a Google segíti a feltörekvõben levõ termékkategória fellendítését, igen komoly piac leledzik errefelé, ami a kiegészítõket illeti. Ezek közül az elsõ újdonság a MODE nevet kapott szíjcsalád, amely egyszerûen csatolható az okosórához. A Hadley Roma – amerikai egyik, több mint száz éve mûködõ, kiváló minõségû óraszíjakat készítõ cége – elsõként döntött úgy, hogy a MODE kompatibilis szíjakat is felveszi kínálatába. Lenyûgözõen sokféle színben és méretben tudnak szíjakat készíteni, az elérhetõ darabok listája hamarosan tovább bõvül.

http://www.telefonguru.hu/images/content/MODE-Howitworks.gif

A MODE technológia legfontosabb része az egyszerû és gyors cserélhetõség, amit a Google be is mutat. Amellett, hogy az életünket könnyebbé teszik a MODE csodaszép szíjai, alapvetõen is fellendítheti a piacot, hiszen bár az okosórák élettartama 1-2 év, a MODE szíjakat a következõ – akár nem okos – órára is át lehet menteni és hosszú évekig díszíthetik a csuklónkat.

http://www.telefonguru.hu/images/content/MODEBands-840x472.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei