Megjöttek a játékra optimaliztált POCO F4 és X4 GT mobilok

2022.06.27| POCO
Címkék:

POCO F4

,

POCO X4 GT


A POCO új mobiljainál a fókuszt a játékra és a szórakozásra helyezte, itt a POCO F4 és a POCO X4 GT.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A POCO múlt hét végén bejelentette két új okostelefonját, a POCO F4-et és a POCO X4 GT-t. Az újdonságokat kategóriájuk legjobb processzoraival látták el, így olcsón kaphatunk erős és hatékony mobilokat.

A POCO F4 kiemelkedő teljesítményt nyújt, rendkívül kedvező energiafogyasztás mellett. A Snapdragon 870 processzor a termékkínálaton belül az eddigi legnagyobb órajelű elsődleges CPU-maggal rendelkezik. A másik újdonság, a POCO X4 GT egy elérhető árú, kifejezetten mobilos játékra és szórakozásra optimalizált készülék a márka kínálatában a MediaTek Dimensity 8100 processzorral.

POCO F4

A POCO F4-be az 5G-képes, 7 nanométeres gyártástechnológiával készülő Snapdragon 870 chipset került, melynek elsődleges magja 3,2 GHz-en ketyeg. Az okostelefon kiemelkedően gyors alkalmazásbetöltési időt ígér, illetve minden számításigényes folyamathoz kellően nagy számítási kapacitást biztosít, legyen szó intenzív játékról vagy komplex applikációk és weboldalak akadásmentes kezeléséről.

Megjöttek a játékra optimaliztált POCO F4 és X4 GT mobilok

A magas teljesítmény folyamatos biztosításáról a megnövelt méretű hűtőcella és a LiquidCool Technology 2.0 folyadékhűtés gondoskodik. Az LPDDR5 rendszermemória és az UFS 3.1 flash memória háttértár emellett gyors adatelérést nyújt, különösen több alkalmazás párhuzamos futtatásakor, illetve az appok közötti váltáskor.

Megjöttek a játékra optimaliztált POCO F4 és X4 GT mobilok

A POCO F4 a POCO kínálatának eddigi legvékonyabb készüléke. A készülék 6,67” képátlójú, E4 AMOLED képernyővel és nagyon vékony, 2,76 mm-es DotDisplay kijelzővel büszkélkedik. A folyamatos mozgás és az ultra alacsony késleltetés érdekében a kijelző 120 Hz-es frissítési rátára és 360 Hz-es érintés mintavételi frekvenciára képes, az 1300 cd/m2-es fényerő pedig garantálja, hogy a kijelzőn futó tartalom még nagy környezeti fény mellett is jól látható legyen. A POCO F4 két hangszórója kristálytiszta, dinamikus Dolby Atmos hangzást biztosít.

Megjöttek a játékra optimaliztált POCO F4 és X4 GT mobilok

A POCO F4 háromkamerás hátsó kameraszigete a gyártó kínálatában elsőként kapott optikai képstabilizátort a 64 megapixeles főkamera esetében, így gyenge fényviszonyok mellett is elmosódás- és zajmentes felvételek készíthetők.

A 64 megapixeles főkamera mellett a rendszer egy 8 megapixeles, ultraszéles látószögű lencsével ellátott kamerát és egy 2 megapixeles, makrofelvételek készítésére alkalmas optikát vonultat fel.

A POCO F4-be egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor került, ez a támogatott 67 wattos turbótöltéssel mindössze 38 perc alatt 100%-ra tölthető. A Middle Middle Tab töltési technológia gondoskodik az akkumulátorcellák gyorsabb és egyenletesebb töltéséről azáltal, hogy a töltőáramot az akkumulátor közepén vezeti be a rendszer.

POCO X4 GT

A POCO X4 GT-be az 5 nanométeres MediaTek Dimensity 8100 processzor került, ez alacsony áramfelvételt, ugyanakkor jó teljesítményt kínál minimális hőképződés mellett. A POCO X4 GT-t LPDDR5 memóriával és UFS 3.1-es flash háttértárral látták el, ez a játékok akadozásmentes futtatásakor lesz hasznos. A LiquidCool 2.0 technológia révén a processzor minden körülmények közt üzemi hőmérsékleten tartható.

Megjöttek a játékra optimaliztált POCO F4 és X4 GT mobilok

A POCO X4 GT a POCO kínálatában elsőként rendelkezik 20.5:9 képarányú LCD-vel, mely kényelmes fogást biztosít. Ez egyben a POCO első True Display LCD kijelzője, ami azt jelenti, hogy a kijelzőnek nem csak a fényereje, hanem a színhőmérséklete is az éppen aktuális fényviszonyoknak megfelelően változik. A tartósan szemkímélő használat érdekében a POCO X4 GT kijelzővezérlője hardveres kékfényszűrőt tartalmaz, mely a tartomány 30%-át szűri aktívan.

A POCO X4 GT 5080 mAh kapacitású akkumulátora a 67 wattos turbótöltéssel villámgyorsan feltöltődik, a 100%-os töltöttségi szintet 46 percnyi töltés után éri el, de egy hatperces kávészünet alatt is már 25%-ra, egy gyors, félórás edzés közben pedig 85%-ra tölthető. A Middle Middle Tab töltési technológia révén tíz perc töltés elegendő lehet akár 90 percnyi mobilos játékhoz is.

Megjöttek a játékra optimaliztált POCO F4 és X4 GT mobilok

A POCO X4 GT a hátlapon három kamerát kapott, a videós élményt Dolby Atmos sztereó hangszórók egészítik ki a 4K-s felvételek esetében. A 64 megapixeles főkamerával, a 8 megapixeles széleslátószögű és a 2 megapixeles makrokamerával a téma minden részlete megörökíthető, akár távol van, akár egészen közel. A szelfikről a 16 megapixeles előlapi kamera gondoskodik, amelyet a vloggerek számára hasznos, 19 előre beállított képi profillal és piszkozat móddal is kiegészítettek.

Kijelző javítás grátisz

A POCO, hűen önmagához, igazi teljesítménybajnokként még egy új szolgáltatást is kínál a POCO F4 és X4 GT tulajdonosoknak. A készülékek vásárlói a vásárlástól számított hat hónapon keresztül prémium terméktámogatásban részesülnek, amely egy egyszeri, egy alkalommal igénybe vehető ingyenes kijelző javítást is tartalmaz a kijelző vétlen sérülése esetére.

A POCO F4 és a POCO X4 GT előre telepített YouTube előfizetéses szolgáltatással, a YouTube Premiummal érkezik. A vásárlók két hónapig élvezhetik ingyenesen a YouTube Premium kínálta előnyöket, amely két hónap reklámmentes, offline megtekintést és folyamatos hozzáférést jelent a Youtube videó- és zenetartalmaihoz.

A POCO F4 Éjfekete, Holdfény ezüst és Nebula zöld színekben lesz elérhető, 6+128 GB és 8+256 GB konfigurációkban.

  • 6+128 GB: 399 eurós áron lesz elérhető a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon
  • 8+256 GB: 449 eurós áron lesz elérhető a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon

A POCO X4 GT ezüst, fekete és kék színben lesz elérhető, 8+128 és 8+256 GB memóriakonfigurációkban.

  • 8+128 GB: 379 eurós áron lesz elérhető a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon
  • 8+256 GB: 429 eurós áron lesz elérhető a hivatalos e-kereskedelmi csatornákon

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
EU raktárból akciós Xiaomi

EU raktárból akciós Xiaomi

2018.03.24
| (x)
A Xiaomi Redmi Note 4 európai raktárból most akciós áron és alig pár napos szállítással kérhető.
Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei