okosóra

LEMFO LEM4 Pro 3G okosóra óriási kedvezménnyel!

2018.08.09

Most 56%-os kedvezménnyel vásárolható meg a TomTom webáruházából a négymagos processzorral felszerelt Androidos okosóra.

Egy jól megválasztott okosórával akkor sem kell lemondanod a legnépszerűbb alkalmazások használatáról, ha valamiért nem tudod a kezedbe kapni a mobilodat. A LEMFO LEM4 Pro 3G okosóra azonban képes helyettesíteni a telefonokat, 2,2 colos IPS kijelzőjén ugyanis rengeteg különböző app futtatható, amelyek kiválóan használhatók edzés, futás vagy akár túrázás közben is. A zavartalan működésről az 1,3GHz-es négymagos processzor és 1 GB RAM gondoskodik, míg a rendszert a remekül optimalizált Android 5.1-es irányítja.

class=

Az okosóra természetesen nano-sim hellyel is rendelkezik, az alkalmazások tárolására pedig 16 GB áll rendelkezésre. Ez pedig bőven elég a legfontosabb alkalmazások telepítéséhez, főképp úgy, hogy a LEMFO LEM4 Pro 3G alapból is tartalmaz néhány nagyon hasznos programot. Külön telepítés nélkül használható a zenelejátszó, a böngésző, a lépésszámláló és a szívritmus figyelő, de a telefon is megkereshető a beépített alkalmazás segítségével.

A 2G/3G, illetve Wifi-képes okosóra néhány egyszerű mozdulattal összekapcsolható a telefonnal, így a LEMFO LEM4 Pro 3G-n is láthatók lesznek az Androidos vagy iOS-es mobilokra érkező értesítések. Az óra emellett támogatja a „hand free”, azaz kihangosítós telefonálást, és GPS-es navigációval is rendelkezik, míg a zavartalan működésről egy kimondottan nagy, 1200mAh-es akkumulátor gondoskodik.

class=

A TomTom kínálatából pedig most óriási kedvezménnyel vihető el a háromféle színben (fekete, zöld, narancssárga) rendelhető LEMFO LEM4 Pro 3G okosóra, amit egy rövid ideig 224,51 dollár helyett mindössze 99,90 dollárért vásárolhatsz meg!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei