motorola one action

Kiszivárgott képeken a Motorola One Action

2019.08.07

A német Amazonra felkerülő információk szerint a Motorol új okostelefonja még idén ősszel megérkezik Európába.

A Motorola komoly reményeket fűz új okostelefonja, a Motorola One Action megjelenéséhez, igaz egyelőre hivatalosan még be sem mutatta a készüléket. Amiről azonban ők megfeledkeztek, arról a német Amazon nem, és mivel az oldalra felkerültek a telefon legfontosabb paraméterei, így mostanra gyakorlatilag mindent tudunk a mobilról.

A leírások szerint a One Action kimondottan nagy, 21:9 képarányú, 6,3 hüvelykes kijelzővel érkezik, ami 1080p+ felbontásban jeleníti meg a tartalmakat. A rendszer lelkét az Exynos 9609 chipset adja, míg az energiaellátásról egy 3,500mAh-es akkumulátor gondoskodik, ami támogatja a 15W-os gyorstöltési funkciót.  

A 3 / 4 GB RAM-mal és 128 GB-os belső tárhellyel megvásárolható készülék különlegessége a 117 fokos, ultraszéles „akció kamera”, ami a GoPro-hoz némileg hasonló típusú videók rögzítésére képes.

A német Amazon információ szerint a Motorola One Action szeptember 7-én jelenik meg 300 eurós áron, de valószínűleg lesznek olcsóbb, kisebb tárhellyel és kevesebb RAM-mal felszerelt változatai is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei