samsung galaxy s9

Jön a Night Mode az S9-re is

2019.06.12
Címkék:

samsung galaxy s9


Az új biztonsági frissítés telepítése után elérhetővé válik az eddig csak az S10-ek számára biztosított fényképezési mód.

Június elején a Samsung jelezte, hogy hamarosan elérhetővé teszi új biztonsági frissítését a Samsung Galaxy S9 és az S9+ tulajdonosoknak, akik közül többen már meg is kapták az update-et. Ők pedig arról számoltak be, hogy néhány hasznos újdonság is érkezett a frissítéssel, így például az eddig csak az S10 tulajdonosok számára elérhető „Night Mode”.

A Night Mode lényege, hogy rossz fényviszonyok mellett is képes jó minőségű felvételeket készíteni, mivel ilyenkor az ultra szélesszögű optikát használja, megnövelt rekeszértékek mellett. Ennek köszönhetően az így lőtt képek világosabbak és részletgazdagabbak lesznek, mint a hagyományos fotók – lásd a lenti felvételt, ahol a baloldali sima éjszakai, míg a jobboldali Night mode-dal készült.

Jelenleg ugyanakkor még csak néhány ázsiai országban érhető el az update, de a következő hetekben világszerte, így hazánkban is elérhetővé válik a frissítés.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei