Huawei Watch GT Active

Huawei Watch GT Active és Elegant

2019.03.29

Két új okosórával gazdagodott a Huawei kínálata, a Watch GT portfólió bővült.

A Huawei P30 és a P30 Pro mellett a héten a gyártó két új okosóráról is lerántotta a leplet, ezek a Huawei Watch GT Active és a Huawei Watch GT Elegant. A tudásuk gyakorlatilag megegyezik a Huawei Watch GT-vel, a névazonosság is éppen ezért nem véletlen, éppen csak a dizájn lett más attól függően, hogy milyen felhasználásra szánják a készüléket a vásárlók.

Így tehát az Active ugyanazt a kéthetes akkumulátor üzemidőt biztosítja, ám meglepő módon az Elegant ennek a felét, 7 napos készenlétet garantál egyetlen feltöltéssel. A 14 napos rendelkezésre állás egyik fontos feltétele, hogy hetente maximum 90 percig lehet bekapcsolva a pulzusmérés, egyébként szintén 7 napig bírja az Active is. Az Active 46 m-es tokot, míg az Elegant 42 mm-es tokozást kapott.

Mindkét órában elérhető a GPS, a Bluetooth, gyorsulásmérő, giroszkóp, magnetométer, optikai pulzusmérő, fényérzékelő és barométer, valamint 5ATM vízállósággal is rendelkeznek a tokok. A Huawei új okosórái közül a Watch GT Active 249, míg a Watch GT Elegant 229 eurós áron kerül piacra a következő hetekben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei