iPhone 7

Hatmillióval kevesebb iPhone készül?

2016.09.29

Meglepő lehet, de az Apple várhatóan mintegy hatmillió iPhone modellel kevesebbet szállít majd le, mint tavaly az utolsó negyedévben.

Az előzetes várakozásokkal ellentétben azonban a DigiTimes most mégis arról számolt be, hogy az Apple megnövelte az Apple iPhone 7 érintőpanel megrendeléseit mintegy harminc százalékkal, a hírt a General Interface Solution – egy Foxconn leányvállalat – hozta, ők gyártják le a plusz darabokat. Az elemzők előzetes hírei szerint a kétféle iPhone 7-ből nyolcvannégy milliót szeretne a cég leszállítani 2016 második felében, ez lényegesen kevesebb a kilencvenmilliós eladású Apple iPhone 6s-nél tavaly ilyenkor.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Apple-iPhone-7-Review-108.jpg

Most mégis úgy tűnik, a várakozásokkal szemben túl nagy lett a kereslet a Jet Black színű iPhone-okra, különösen a dual kamerás nagyobb iPhone 7 Plusra, amit egyes elemzők a Samsung Galaxy Note 7 csúfos visszahívásával magyaráznak. Állítólag sok olyan vásárló van, aki egyszerűen kiábrándult a Samsungból a Note 7 hibájával és inkább iPhone 7-et vesz a cseretelefon helyett. A SurveyMonkey felmérése szerint a Note 7 felhasználók huszonhat százaléka tér át iPhone 7 vagy iPhone 7 Plusra, míg harmincöt százalék nem tudja, mit választ majd a Note helyett. Ennek ellentmond a Samsung saját kutatása, mely szerint a Note 7 tulajdonosok kilencven százaléka az új Note 7-et választja és az Egyesült Államokban már a kint lévő modellek hatvan százalékát ki is cserélték.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei