Szenzor hirek és információk

Galaxy S9: kamera megerősítve

Galaxy S9: kamera megerősítve

2018.01.22
| SamMobile
A Samsung erősítette meg a Galaxy S9 kamerájának részleteit.
Új szenzormárka a Samsungtól

Új szenzormárka a Samsungtól

2017.06.30
| Samsung
A Samsung a 2017-es shanghaji Mobil Világkongresszuson bemutattaúj képérzékelő márkáját, az ISOCELL-t.
Hatmillióval kevesebb iPhone készül?

Hatmillióval kevesebb iPhone készül?

2016.09.29
| Phone Arena
Meglepő lehet, de az Apple várhatóan mintegy hatmillió iPhone modellel kevesebbet szállít majd le, mint tavaly az utolsó negyedévben.
Lézeres autofókusszal jön az LG G3

Lézeres autofókusszal jön az LG G3

2014.05.16
| Pocket Now
Végre kiderült, mi is valójában az a titokzatos, fekete szenzor az LG G3 hátlapi kamerája mellett.
Samsung Galaxy S4 Zoom: 16 megapixellel

Samsung Galaxy S4 Zoom: 16 megapixellel

2013.05.07
| Phone Arena
A friss pletykák szerint a Samsung sem hagyja annyiban a felmerült híreket a Sony Honami mobillal és a Nokia EOS modelljével kapcsolatban, készül ugyanis a 16 megapixeles S4.
Sony Honami: jobb lehet mint a Nokia PureView?

Sony Honami: jobb lehet mint a Nokia PureView?

2013.05.02
| VR Zone
A japán gyártó egy minden eddigi androidos mobilos kamerát überelő telefont és szenzort fejleszt, amely Sony Honami kódnéven lett ismert.
Pletyka: Nikon kamerával jöhet a Google Nexus 5

Pletyka: Nikon kamerával jöhet a Google Nexus 5

2013.03.18
| Phone Arena
A friss hírek szerint a Google idei Nexus mobilja, a Nexus 5 Nikon szenzorral kerülhet piacra.
HTC M7: ultrapixel kamerával

HTC M7: ultrapixel kamerával

2013.02.05
| Unwired View
Egyre komolyabb újítások várhatók a mobilok terén, a gyártók a jelen állás szerint elkezdtek felhagyni a brutális processzorok fejlesztésével, legalábbis ezek mellett átálltak a kamera újításokra.
Rejtett mágnes szenzor a Nexus 7-ben

Rejtett mágnes szenzor a Nexus 7-ben

2012.07.12
| Übergizmo
Érdekes felfedezést tettek szakértők a Google Nexus 7 nettáblájával kapcsolatban, ugyanis egy rejtett szenzor is található benne.
Galaxy S III és iPhone 4S: ugyanaz a kamera szenzor

Galaxy S III és iPhone 4S: ugyanaz a kamera szenzor

2012.06.04
| iFixit
Meglepő felfedezést tett az iFixit és a Chipworks, a frissen piacra került Samsung i9300 Galaxy S III-ban ugyanis ugyanaz a kamera szenzor található mint az Apple iPhone 4S-ben.
Öt év a Nokia 808 PureView mögött

Öt év a Nokia 808 PureView mögött

2012.05.22
| Phone Arena
A finn gyártó elkészítette a Nokia 808 PureView modelljéről, annak előzményeiről és a fejlesztésekről szóló videóját.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei