Videón az iPhone 7 Plus?

2016.07.26| GSM Arena

Úgy tûnik, épp itt volt az ideje, hogy videón is láthassuk az Apple iPhone 7 Plus vagy más néven az Apple iPhone 7 Pro mobilt.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az alábbi igen rövid, ám cserébe jó minõségû videót megelõzte egy gyengébb minõségû változat. Az iPhone 7 Pro várhatóan háromféle színben, szürkében, ezüstben és rózsaaranyban kerül majd piacra. Egyértelmûen látható a hátlapi dual kamera, amely az idei iPhone 7-ek egyik nagy dobása lehet. Sajnos a készülékek alsó részének kialakítását egyelõre homály fedi, pedig igen érdekes lenne tudni, hogy a Smart Connector belekerül-e a tudáslistába.

Videón az iPhone 7 Plus?

Érdekes információ, hogy a friss, kínai hírek szerint nem is kettõ, hanem rögtön három iPhone 7 modell kerülhet bejelentésre, mégpedig iPhone 7, iPhone 7 Plus és iPhone 7 Pro néven. A három közül a Pro-ba kerülhet a Smart Connector és a dual kamera, ám ugyanazzal az 5.5 colos kijelzõvel debütálhat mint az iPhone 7 Plus. Más források szerint az Apple továbbra is marad a két modellnél, így egyelõre elég zavaros, mi várható nem egészen másfél hónap múlva.

Mindenesetre az is elgondolkodtató, hogy az összes eddigi iPhone 7 hírben kizárólag dummy készüléket vagy csak burkolatot láthattunk, egyetlen valódi, mûködõ példány sem került lencsevégre, így az sincs kizárva, hogy ezeket mind kínai gyártók készítették a régen kiszivárgott rajzok szerint és nem sok valóságalapjuk van.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei