Felfedezésre vár! Ismerd meg az iQOO legújabb okosóráját!

2024.04.24| GSM Aréna

Fedezd fel az iQOO legújabb okosóráját, mely elegáns kialakításával, számos funkcióval és az eSIM támogatásával független használatra is lehetőséget biztosít, hogy aktív életmódodat stílusosan és hatékonyan támogasd!

Az iQOO most mutatta be első okosóráját, de a cég nem a nulláról indult - ez nagyon hasonlít a vivo Watch 3-ra. Még ugyanaz a BlueOS platform is fut rajta (a Google Wear OS helyett). Létezik eSIM-mel ellátott változat is, így ez az óra az okostelefontól függetlenül is működhet, ellentétben a legtöbb saját operációs rendszerrel rendelkező órával. És van egy alkalmazásbolt is, így új funkciókkal bővítheti az órát.

Az iQOO Watch átmérője 46,1 mm, vastagsága pedig 11,3 mm (az alján található biometrikus érzékelőt nem számítva). A súlya 36 gramm szíj nélkül. Ha már itt tartunk, három különböző szíj közül választhatsz - szőtt nejlon, gumi és valódi bőr. A pántok természetesen cserélhetők, így az alkalomhoz illően cserélheted őket (megjegyzés: ezek nem szabványos 22 mm-es pántok).

Felfedezésre vár! Ismerd meg az iQOO legújabb okosóráját!

Az óra 1,43 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, 466 x 466px felbontással és állandóan bekapcsolt kijelző üzemmóddal. Az óra érzékeli, ha szíjat cserél, és automatikusan betölti a hozzá illő óralapot. Két hardveres kezelőszerv van a fedélzeten - a forgó korona a tetején és a gomb az alján. Van mikrofon és hangszóró is a Bluetooth-hívásokhoz, és ha az eSIM-verzióval rendelkezik, akkor magáról az óráról is lehet hívásokat kezdeményezni.

Az állapotkövető rendszer egy érdekes kettős felállást használ. Napközben látható fényt használ a pulzusszám és a vér oxigénszintjének követésére. Éjszaka láthatatlan infravörösre vált, hogy az óra ne zavarja az alvást villogó fényekkel. Az iQOO azt állítja, hogy a többcsatornás érzékelő (8 csatorna a pulzusszámhoz, 16 a vér oxigénszintjéhez) és a mély tanulási algoritmus kombinációja 97,7%-os pontosságot ér el a pulzusszám követése során.

Felfedezésre vár! Ismerd meg az iQOO legújabb okosóráját!

Az alváskövetés magában foglalja az alvásidőt és az alvási pontszámot, valamint az alvási szakaszok osztályozását. Az óra a szundikálást is képes nyomon követni. Ha a család minden tagjának szerez egy iQOO Watch-ot, a telefonos alkalmazással megoszthatják egymással az életjeleiket.

Az okosóra több mint 100 sportolási móddal rendelkezik. Segíthet megtervezni az edzést, edzhet közben, és útmutatást adhat, hogyan javulhatsz utána. Támogatja az NFC-t, így például tömegközlekedéshez is használhatod. A megfelelő autóval pedig az óra még a járművet is ki tudja nyitni.

Az órában található 505 mAh-s akkumulátor amely Bluetooth üzemmódban akár 8 napig is bírja (energiatakarékossági funkció engedélyezésével akár 16 napig is). Ha önállóan használod az eSIM-kapcsolattal, akkor normál üzemmódban legfeljebb 3 napig bírja (energiatakarékossággal akár 7 napig).

Az iQOO Watch már kapható Kínában a vivo online áruházán keresztül. A Bluetooth-os modell gumiszíjjal 1 100 CNY-ba (150 dollár/ 140 euró) kerül. Az eSIM-es modell normál esetben 1 300 CNY, de jelenleg 100 CNY kedvezményt kapunk érte. Bőrszíjjal ellátott eSIM órát is lehet kapni 100 CNY-ral többért.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei