Újabb kivonulás: a Vivo elhagyja Lengyelországot

2023.06.08| Android Central

Úgy tűnik, hogy a Vivo kivonulhat Lengyelországból, miután olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint a vállalat hivatalos forgalmazója kivonul.

  • Egy nem hivatalos jelentés szerint először a Vivo kivonul Lengyelországból, miután egy hivatalos forgalmazó megszünteti a tevékenységét. 
  • A jelenlegi Vivo terméktulajdonosok folyamatos ügyféltámogatást és szoftverfrissítéseket kapnak. 
  • A testvérvállalat OPPO cáfolta a kivonulásról szóló pletykákat, és ragaszkodik ahhoz, hogy tervezi az új Reno 10 sorozat bevezetését Lengyelországban.

A hír először a GSMOnline-on jelent meg, és a Vivo megerősítette. A kiadványhoz később eljuttatott nyilatkozat szerint a forgalmazó úgy döntött, hogy beszünteti tevékenységét az országban, a jelenlegi készülékek továbbra is támogatottak maradnak.

"A folyamatos piacelemzés és a megfelelő üzleti stratégia kiválasztása a helyi képviselőkkel konzultálva kulcsfontosságú a vivo márka számára. Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a márka lengyelországi hivatalos forgalmazója úgy döntött, hogy beszünteti működését. Ennek ellenére ügyfeleink továbbra is számíthatnak a Vivo termékeire, az átfogó ügyféltámogatásra és a folyamatos szoftverfrissítésekre."

Újabb kivonulás: a Vivo elhagyja Lengyelországot

Bár természetesen szomorú, hogy egy vállalat elhagy egy adott régiót, a pozitívum, hogy a Vivo a szoftverfrissítések mellett az ügyféltámogatást is biztosítja.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Vivo termékoldala még mindig aktív, ami azt jelenti, hogy a felhasználók még mindig vásárolhatnak telefonokat a cégtől, bár nem világos, hogy ez meddig lesz így, ha hinni lehet a jelentésnek. 

Eközben a Vivo testvérvállalata, az OPPO külön közleményt adott ki, amelyben véget vetett a Lengyelországból való kivonulásáról szóló pletykáknak. Hozzátette, hogy a jövő hónapban a közelgő Reno 10 sorozatot is kiadja, majd az IoT készülékei következnek. A Reno 10 sorozat a múlt hónapban vált hivatalossá Kínában, a globális bevezetés pedig hamarosan megtörténik.

"Határozottan cáfoljuk a Lengyelország elhagyásáról szóló pletykákat. Az ország nagyon fontos piac a számunkra, és már most is vannak bevezetéseink az év végére. Júliusban bemutatjuk a Reno 10 sorozatot, a következő hónapokban pedig IoT-eszközöket, köztük az új OPPO Air3 Pro fejhallgatót, és bővítjük az ökoszisztéma-portfóliót" - mondta.

Mindkét vállalat, a Vivo és az OPPO, beleértve a OnePlus-t is, a kínai BBK Electronics konglomerátumhoz tartozik, és ők készítik a piacon lévő legjobb androidos telefonok egyikét. Mindegyikük foglalkozott (és nagyrészt cáfolta) a híreket, miszerint a Nokiával folytatott vitát követően kivonulnak különböző európai piacokról.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei