Újabb kivonulás: a Vivo elhagyja Lengyelországot

2023.06.08| Android Central

Úgy tűnik, hogy a Vivo kivonulhat Lengyelországból, miután olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint a vállalat hivatalos forgalmazója kivonul.

  • Egy nem hivatalos jelentés szerint először a Vivo kivonul Lengyelországból, miután egy hivatalos forgalmazó megszünteti a tevékenységét. 
  • A jelenlegi Vivo terméktulajdonosok folyamatos ügyféltámogatást és szoftverfrissítéseket kapnak. 
  • A testvérvállalat OPPO cáfolta a kivonulásról szóló pletykákat, és ragaszkodik ahhoz, hogy tervezi az új Reno 10 sorozat bevezetését Lengyelországban.

A hír először a GSMOnline-on jelent meg, és a Vivo megerősítette. A kiadványhoz később eljuttatott nyilatkozat szerint a forgalmazó úgy döntött, hogy beszünteti tevékenységét az országban, a jelenlegi készülékek továbbra is támogatottak maradnak.

"A folyamatos piacelemzés és a megfelelő üzleti stratégia kiválasztása a helyi képviselőkkel konzultálva kulcsfontosságú a vivo márka számára. Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a márka lengyelországi hivatalos forgalmazója úgy döntött, hogy beszünteti működését. Ennek ellenére ügyfeleink továbbra is számíthatnak a Vivo termékeire, az átfogó ügyféltámogatásra és a folyamatos szoftverfrissítésekre."

Újabb kivonulás: a Vivo elhagyja Lengyelországot

Bár természetesen szomorú, hogy egy vállalat elhagy egy adott régiót, a pozitívum, hogy a Vivo a szoftverfrissítések mellett az ügyféltámogatást is biztosítja.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Vivo termékoldala még mindig aktív, ami azt jelenti, hogy a felhasználók még mindig vásárolhatnak telefonokat a cégtől, bár nem világos, hogy ez meddig lesz így, ha hinni lehet a jelentésnek. 

Eközben a Vivo testvérvállalata, az OPPO külön közleményt adott ki, amelyben véget vetett a Lengyelországból való kivonulásáról szóló pletykáknak. Hozzátette, hogy a jövő hónapban a közelgő Reno 10 sorozatot is kiadja, majd az IoT készülékei következnek. A Reno 10 sorozat a múlt hónapban vált hivatalossá Kínában, a globális bevezetés pedig hamarosan megtörténik.

"Határozottan cáfoljuk a Lengyelország elhagyásáról szóló pletykákat. Az ország nagyon fontos piac a számunkra, és már most is vannak bevezetéseink az év végére. Júliusban bemutatjuk a Reno 10 sorozatot, a következő hónapokban pedig IoT-eszközöket, köztük az új OPPO Air3 Pro fejhallgatót, és bővítjük az ökoszisztéma-portfóliót" - mondta.

Mindkét vállalat, a Vivo és az OPPO, beleértve a OnePlus-t is, a kínai BBK Electronics konglomerátumhoz tartozik, és ők készítik a piacon lévő legjobb androidos telefonok egyikét. Mindegyikük foglalkozott (és nagyrészt cáfolta) a híreket, miszerint a Nokiával folytatott vitát követően kivonulnak különböző európai piacokról.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei