Továbbfejlesztett gamertelefon!?

2019.12.05| GsmArena
Címkék:

vivo

,

iqoo

,

neo


A cég tovább bővítette Neo termékcsalád kínálatát az iQOO Neo 855 Racing Edition bevezetésével.

A vivo júliusban mutatta be az iQOO Neo-t Snapdragon 845 chipkészlettel, majd októberben követte az iQOO Neo 855. Ma a cég tovább bővítette a kínálatot az iQOO Neo 855 Racing Edition bevezetésével. Az iQOO Neo 855 Racing Edition alapvetően a iQOO Neo 855 modell új köntösben, ám ezt a készüléket már a legújabb mobil processzorral, egy Snapdragon 855 Plus lapkakészlettel csomagolták. 128 GB-os UFS 3.0 tárolóval érkezik, illetve 8 GB vagy 12 GB RAM közül választhatunk.

Továbbfejlesztett gamertelefon!?

Az okostelefon AMOLED kijelző körül épült, amely FullHD+ felbontással és HDR10 támogatással rendelkezik. A képernyő alján ujjlenyomat-olvasó is található, a biometrikus biztonság érdekében. Az iQOO Neo 855 Racing Edition az Android Pie alapú Monster felhasználói felületet futtatja, a készülék olyan funkciókkal rendelkezik, mint a Game Box és a Game Space, a jobb játékélményt érdekében.

Fényképezéshez az iQOO Neo 855 Racing Edition előlapja egy 16MP-es szelfi kamerával van ellátva, hátulján pedig egy hármas kamera összeállítást találunk. Az okostelefon 4500 mAh-es akkumulátorral van ellátva, 33W-os gyorstöltési támogatással. A készülék még karácsony előtt, december 12-től elérhető lesz.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei