OnePlus 7

Csúszkás lesz a OnePlus 7?

2019.01.14

OnePlus prototípus bukkant fel az interneten, keretmentes kialakítás és csúszka is látható.

Múlt hónapban már láthattunk egy rossz minőségű fotón prototípust, a friss fotó azonban kiválóan sikerült és a feltételezett OnePlus 7 mellett rögtön látható a OnePlus 6T is az összehasonlíthatóság miatt. A kép elemzése előtt jó tudni, hogy akár egy kiváló PhotoShop munka is lehet.

A felső keret a leginkább szemet gyönyörködtető, nem tagadható, hogy elképesztően vékony lett. A látványnál viszont sokkal fontosabb a tény, hogy ez a megjelenés végre elérhető a jelenlegi technológiával. Valójában a OnePlus az Oppo leányvállalata, így egymással megosztják a technológiai fejlesztéseket.

A fotón egyértelműen látható, hogy az állítólagos OnePlus 7 prototípus védőtokkal is rendelkezik az első kamera és az érzékelők védelme miatt, bár egyelőre üres ott a heyl. Ez arra utalhat, hogy pop-up modul vagy csúszkás megoldás rejtőzhet a hátlapon. Az Oppo Find X ilyen, a közös munka miatt pedig nem lennénk meglepve, ha átvenné az új OnePlus ezt a lehetőséget.

Többen azt gondolták a képet elnézve, hogy ez csak egy Oppo Find X, rajta OnePlus háttérképpel. Ők nem vették észre azokat a különbségeket, amelyek ezt megcáfolják. Ilyen a keret jobb oldalán lévő bekapcsoló-gomb mellett ott a OnePlusos Alert Slider, másrészt a kijelző felett lévő hangszórórács magasabb és szélesebb is a Find X-nél. Ha a OnePlus úgy dönt, továbbra is tartja magát a hagyományokhoz, úgy májusban mutatja be a OnePlus 7-et, amely júniusban piacra is kerül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei