Büdzsé kategóriában tarol a négy új Motorola

2019.02.08| Phone Arena

Tegnap a Motorola lerántotta a leplet a 2019-es G szériáról.

Amennyire népszerű volt sok-sok évvel ezelőtt a Motorola, annyira eltűnt a köztudatból jó ideje. A nagy visszatérés után itt a belépőszintű Moto G7 Play, az akksi bajnok Moto G7 Power, valamint a Moto G7 és a Moto G7 Plus „csúcskategóriás” duó. Ami közös a négy telefonban, az az Android 9 Pie rendszer, a microSD támogatás, az USB C port, valamint a 3.5 mm-es jack port jelenléte.

Mind közül a legolcsóbb a Moto G7 Play. A tavalyi év 4000 mAh-s G6-osához képes jócskán megnyirbálták a telepet, 3000 mAh fért a burkolat alá. Az 5.7 colos, HD felbontású kijelző notch-csal rendelkezik, Snapdragon 632 chip teszi a dolgát 2 gigabájt RAM mellett, ez utóbbi a készülék leggyengébb pontja. A Moto G7 Play a tengerentúlon 60 ezer forint felett lesz megvásárolható tavasszal.

Büdzsé kategóriában tarol a négy új Motorola

 

A Moto G7 Power HD felbontásához már 6.2 colos kijelző és persze méretes notch jár, ám a legnagyobb ütőkártyája egyértelműen az 5000 mAh-s akkumulátor. A Snapdragon 632 chipset nem a legerősebb, de a 3 gigabájt RAM-mal nem lesz gond még 1-2 évig. A Moto G7 Power az USA-ban 70 ezer forintért kerül a boltokba.

Büdzsé kategóriában tarol a négy új Motorola

 

A Moto G7 a legjobb ár-érték arányú modell a négy telefon közül, büdzsé csúcsnak is lehetne becézni. A notch itt sem maradt el, ám jóval elegánsabb, vízcsepp formát kapott. A G7 már full HD felbontású kijelzővel rendelkezik, a Snapdragon 632 processzorhoz 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely jár. Kamerából a hátlapra egy 12+5 megapixeles összeállítást kapnak a felhasználók. Extraként 4K videó-rögzítés, gyorstöltési támogatás és valamivel 80 ezer forint feletti ár jellemzi. Ennyiért igazán instant get, ráadásul február közepétől hazánkban is megvásárolható!

Büdzsé kategóriában tarol a négy új Motorola

 

A négy új Motorola közül a legerősebb a Moto G7 Plus, amely meglepő módon épp az Egyesült Államokban nem lesz elérhető. Megjelenés szempontjából épp úgy néz ki, mint a Moto G7, azonban más színekben kerül a piacra, viva red és deep indigo árnyalatok jellemzik, így könnyen megkülönböztethető a két készülék. A kijelző mérete és felbontása marad, a legnagyobb különbség az itt már jelen levő erősebb és gyorsabb Snapdragon 636 processzor. Ehhez 4 gigabájt RAM és szintén 64 gigabájt belső tároló jár.

Büdzsé kategóriában tarol a négy új Motorola

A Moto G7 Plus 16+5 megapixeles hátlapi és 12 megapixeles előlapi optikát kapott, a 3000 mAh-s pedig 27 wattos töltővel gyorstölthető. A gyártó tájékoztatása szerint mindössze 15 perc töltés akár 12 óra készenlétet is biztosíthat. A Moto G7 Plus 300 eurós, mintegy 100 ezer forintos áron kerül a boltokba.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei