Az Apple 2024. május 7-én mutatja be új iPadjeit

2024.04.24| Android Headlines
Címkék:

Apple

,

Apple iPad

,

iPad 2024


Hetek óta tartó pletykák után az Apple végre hivatalosan is megerősítette, hogy új iPad modelleket mutat be a „Let Loose” rendezvényen, amelyre május 7-én, csendes-óceáni idő szerint reggel 7 órakor kerül sor.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A meghívó képén egy Apple ceruza művészi renderelése látható, ami teljesen egyértelművé teszi, hogy ezen az eseményen az iPadek állnak majd a középpontban.

Új lapkakészlet, új kijelző és még sok más

A különféle oldalakból, például a Mac Rumorstól származó pletykák arra utalnak, hogy az új iPad Pro néhány jelentős fejlesztést kap. Két év telt el az utolsó iPad kiadása óta. 

Az Apple várhatóan két új iPad Pro modellt jelent be, amelyek valószínűleg a gyártó legerősebb M3 lapkakészletét és új OLED-kijelzőket tartalmazzák majd. A vízszintes előlapi kamera áthelyezése egy régóta esedékes változás lehet, amelyet a legújabb iPad-eken láthatunk majd.

Az Apple 2024. május 7-én mutatja be új iPadjeit

A Mac Rumors szerint a legújabb iPad Pro modellek vékonyabb házzal, vékonyabb kerettel és fekvő tájolású előlapi kamerával rendelkeznek majd, ami nagyszerű lehetőséget kínál a videohívásokhoz.

A legfrissebb pletykák szerint a várva várt Apple eseményen várhatóan nem csak egy, hanem két új Pro modell is bemutatkozik majd. Ezek a modellek várhatóan számos új frissítést és fejlesztést tartalmaznak, például gyorsabb feldolgozási sebességet, jobb grafikus teljesítményt és szintén jobb üzemidőt.

Emellett a cég várhatóan két új iPad Air modellt is bemutat, mindkettő az Apple M3 lapkakészletével lesz felszerelve. Ezek az új modellek valószínűleg fekvő tájolású szelfi kamerákat is tartalmaznak, amelyek kényelmesebb és természetesebb módot kínálnak a képek és videók készítésére.

Összességében úgy tűnik, hogy az Apple közelgő eseménye izgalmas lesz, és rengeteg új frissítéssel és funkcióval várnak bennünket. Legyen szó professzionális fotósról, grafikusról vagy egyszerűen csak olyan valakiről, aki szereti használni az Apple termékeket, ezen az eseményen biztosan mindenki talál valamit.

A meghívó képén egy Apple ceruza művészi megjelenítése látható, ami azt sugallja, hogy az Apple egy új Apple Pencilt és egy újratervezett Magic Keyboardot is bemutathat nagyobb trackpaddel. A pletykák szerint az Apple Pencil új „Squeeze” gesztust kap bizonyos műveletekhez, és támogathatja a VisionOS-t.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei