A Honor 8 Pro mindent visz

2017.06.08| Honor
Címkék:

Honor 8 Pro


A Honor minden eddigi készülékét felülmúlta a legújabb telefonjával, amely az eddigi leghosszabb akkumulátoridővel, kiváló felbontással és k

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az 5,7 colos Quad HD kijelzős Honor 8 Pro ujjlenyomat-olvasóval, dual kamerával, USB-C bemenettel, NFC-vel és 4K videókkal ragadja magával felhasználóit. A készülék javasolt bruttó fogyasztói ára 189 990 forint. A Honor 8 Pro kiemelkedő teljesítményét a nyolcmagos Kirin 960 processzor és 6 GB RAM garantálja, amely új szintre emeli a mobilos játékélményt. A zökkenőmentes játékot a Mali G71MP8 grafikai processzor a Vulkan API segítségével biztosítja, 180%-kal meghaladva elődje teljesítményét. A virtuális valóságba pillantáshoz a telefonra előretelepített Jaunt VR-t és egy papír VR szemüveget is kapunk. A készülékben egy 4000 mAh teljesítményű akkumulátor kapott helyet, amely a Smartpower 5.0-val kiegészítve még hosszabb üzemidőt biztosít. Normál használat mellett a Honor 8 Pro akár két napot is bír egyetlen töltéssel. A telefon 64 GB-os belső tárhellyel érkezik, amely microSD kártyával 128 GB-ig bővíthető. 

A Honor 8 Pro lekerekített, fém készülékteste mérete ellenére is elegáns és kompakt hatást kelt. A telefon mindössze 6,97 mm vastag, így elődjénél, a Honor 8-nál is vékonyabbra sikerült. A készülék megalkotásakor a szép külső mellett a praktikusságra törekedtek a tervezők, ezért a kijelző a készülék 79%-át teríti be, minimálisra csökkentve a kihasználatlan helyet. A legújabb csúcsmodell arany- és kék színben elérhető a magyar piacon.

A Honor 8 Pro mindent visz

Az 5,7 colos készülék Quad HD kijelzője 2560x1440 pixel felbontású, 2.5 D görbületű, amely kiváló minőségű 4K-s videók megjelenítésére is képes. A speciális színkezelési technológiának köszönhetően a kijelző kontrasztos, élethű megjelenítést tesz lehetővé, amely még napsütésben is tökéletesen látható. Az esti kényelmes olvasásért a szemkímélő mód 2.0-s verziója felel, amely kiszűri a káros kék fényt és csökkenti a képernyő fényességét.

A Honor 8 Pro mindent visz

A telefon hátoldalán továbbfejlesztett dual kamera kapott helyet. A két 12 MP-es lencse egyike az RGB, míg a másik a monokróm színtérben rögzít. A kamera elődjéhez képest 80 százalékkal több adatot képes begyűjteni, ezáltal nagyobb dinamikatartomány megjelenítését és kontrasztosabb képek készítését teszi lehetővé. A széles rekeszértékű módot használva elhomályosíthatjuk a kép egyes részleteit (F/0.95-F/16 tartományban), amelyet utólag is módosíthatunk. A hátlapi kamerával kiváló minőségű 4K videók is készíthetők, amelynek tökéletességét a lézeres és kontrasztos élesítés garantálja. Az előlapon egy 8 MP-es kamerával rögzíthetünk lenyűgöző szelfiket.  

A Honor 8 Pro mindent visz

A Honor 8 Pro hátlapjába simuló ujjlenyomat-olvasóval pillanatok alatt feloldhatjuk telefonunkat, de további parancsokat is hozzárendelhetünk. Beállíthatjuk például, hogy ennek segítségével fogadjunk vagy utasítsunk el hívásokat, megnyissuk, esetleg töröljük az értesítési panelt, vagy képeket és videókat rögzítsünk vele. A Honor 8 Pro a legújabb Andorid 7.0 operációs rendszerrel és EMUI 5.1 kezelőfelülettel biztosítja a zökkenőmentes élményt. A készülék továbbá USB-C bemenettel, LTE-támogatással és NFC technológiával nyűgözi le a felhasználókat. A telefon két SIM kártya befogadására is képes. A Honor 8 Pro várhatóan június közepétől kapható a Honor hivatalos viszonteladó partnereinél 189 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

2019.09.02
A világ első 64 MP-es optikájával felszerelt Redmi Note 8 Pro most akciós áron rendelhető meg.
Honor 9: csúcskategória olcsón

Honor 9: csúcskategória olcsón

2017.06.13
| GSM Arena
A Huawei ma lerántotta a leplet a Honor 9 okostelefonról, amely valóban felsőkategóriás tudást ad meglepően jó áron.
Megéri a Nokia 6.2?

Megéri a Nokia 6.2?

2019.11.11
| GsmArena
Tervezési szempontból a Nokia 6.2 az egyik legtisztább telefon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei