GearVita

4 gigás Lenovo 40 ezer forint alatt

2019.02.05

Március végéig olcsóbb a Lenovo K5 Pro 4G-s okostelefon.

A Gearvita friss akciójában a Lenovo K5 Pro szerepel, amely szimpatikus tudása ellenére kifejezetten olcsón vásárolható meg. A már kínai fennhatóság alá tartozó Lenovo márka K5 Pro-ja Android 8.1 rendszer futtat gyárilag, támogatást élvez a dual SIM. A gyorsaságról a Qualcomm Snapdragon 636 chipsete gondoskodik 1.8 gigahertzes órajelen, nyolc maggal, ehhez 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely jár, ez utóbbi igény szerint további 256 gigabájttal bővíthető.

A Lenovo K5 Pro kijelzője 6 col, felbontása 2160×1080 pixel, így az éles képre nem lesz panasz. A telefon hátlapi kamerája 16+5 megapixel felbontású, ugyanilyen összeállítás található az előlapon is. Az extrák között B20 hálózati támogatás – éljen a vidéki 4G –, Bluetooth, ujjlenyomat szkenner, 3.5 mm-es jack dugó, USB C port és egy méretes, 4050 mAh-s akkumulátor is szerepel.

A Gearvita ajánlatában a Lenovo K5 Pro 167 dollár helyett most csak 138 dollárba kerül a K5ProYRC kuponkódot használva. Érdemes a 8.5 dolláros EU priority line szállítást kérni a biztosan áfamentes kézbesítés érdekében.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei