Honor Watch Magic olcsóbban, mint itthon

2019.02.18| (x)

A Honor Watch Magic okosóra egyre több partnerünk oldalán kerül be a kínálatba és persze jó áron.

A Gearvita kínálatában is megjelent a Honor Watch Magic könnyű és vékony is, ennek ellenére akár egy hetes hetes üzemidővel is büszkélkedhet. A készülék valóban karcsú, 9.8 mm a burkolat magasasága, ehhez 5ATM-ig vízállóság tartozik, úszásra is nyugodtan használható. A beépített GPS segít telefon nélkül is rögzíteni az edzés útvonalát, a pulzusmérő a folyamatos kontrollt biztosítja, az NFC-nek köszönhetően pedig fizetni is lehet vele.

Az óra 1.2 colos kijelzője AMOLED alapú, 390×326 pixel felbontású, számos óra számlap tölthető le hozzá. RAM-ból 16 megabájt, tárhelyből 128 megabájt áll rendelkezésre, ezen nem érdemes zenét tárolni sajnos. A beépített, 178 mAh-s akkumulátor két óra alatt feltölthető.

Honor Watch Magic olcsóbban, mint itthon

A Honor Watch Magic felismeri és rögzíti a sétát, a futást, a biciklizést, az úszást, a hegymászást és egyéb sportokat, emellett a TruSleep 2.0 segítségével monitorozza az alvást is. Pulzusmérésben hibátlanul teljesít. Az óra választható szilikon vagy bőr szíjjal, utóbbi esetében természetesen a vízállóság erős csorbát szenved, még ha nem is a burkolaton.

Honor Watch Magic olcsóbban, mint itthon

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Gearvita ajánlatában a Huawei Honor Watch Magic szilikon szíjjal most 143 dollárba kerül, ehhez érdemes 7.7 dollár felárért az EU Priority Line áfamentes szállítást kérni. A ESHuweiYR kódot használva viszont az ár 125 dollárra csökken, összesen 37 ezer forintba kerül így a művelet, míg itthon jelenleg 57 ezer forintért lehet hozzájutni az olcsóbb, szilikon szíjas okosórához.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei