Egy olcsó és egy drága okosóra akcióban

2020.08.24| (x)

Két kínai okosórát mutatunk be, mindkettő kifejezetten jó áron szerezhető most be.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Első a Kospet Magic 2, amely nyár elején mutatkozott be. A Kospet nem újonc az okosóra gyártásban, így megfontolandó lehet kereséskor. A Magic 2 egy 1.3 colos, 360×360 pixel felbontású kijelzőt hozott, ritka az ilyen jó minőség a piacon, watch face-ből gyárilag 12-t találunk az órán.

Egy olcsó és egy drága okosóra akcióban

A szíja könnyedén cserélhető, maga az IP67-es óra nagyon vékony, alig 8 mm. A Kospet Magic 2 edzésmódból 30 félét támogat, a futástól a piláteszen át egészen a fociig. Nem extra funkció a pulzusmérő, a lépésszámáló, az alvásmonitor, azonban annál izgalmasabb a 200 mAh-s akkumulátora, amely egy feltöltéssel 7-10 nap üzemidőt ígér. A TomTop kínálatában a Kospet Magic 2 mindössze 27 dollárba, átszámítva alig több, mint 8 ezer forintba kerül.

 

Nem kicsit más kategória a Rogbid Brave okosóra, amely akár telefonként is funkcionálhat. A készülék IP68-as szabvány szerint vízálló, a keret kerámiából készült. A Brave kijelzője hatalmas, 1.7 col képátlóval rendelkezik IPS alapokon, ehhez 450×450 pixel felbontás társul.

Ez egy olyan okosóra, amely teljes értékű Android 7.1.1 rendszert kapott, így sokkal jobban testreszabható mint az átlagos órák. Ebből is adódik, hogy használható hívásra, van Wi-Fi, GPS, mobilnet is rajta. A rendszer alatt a MediaTek 6739 négymagos processzora dolgozik 3 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely mellett. A hívások és a mobilnet támogatásához saját nanoSIM kártyára van szükség, ez esetben viszont tényleg nincs szükség mobilra (már aki késztetést érez 1.7 colos megjelenítővel együtt élni).

Egy olcsó és egy drága okosóra akcióban

Az okosórában még kamera is van, rögtön kettő! A fotózáshoz és szelfizéshez egyaránt 8 megapixeles optika használható, utóbbi még arcfeloldásra is használható.

A Rogbid Brave esetében nem kell attól félni, hogy a nagy tudás miatt 1 napig sem bírja egy feltöltéssel, a gyártó ugyanis nagy kapacitású, 1360 mAh-s akkumulátorral vértezte fel, extraként pedig egy 2200 mAh kapacitású power bank is jár hozzá. A TomTopnál a Rogbid Brave most mindössze 150 dolláros áron, átszámítva 45 ezer forintos áron vásárolható meg, itt már érdemes figyelni az áfamentes szállításra! 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei