Egy olcsó és egy drága okosóra akcióban

2020.08.24| (x)

Két kínai okosórát mutatunk be, mindkettő kifejezetten jó áron szerezhető most be.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Első a Kospet Magic 2, amely nyár elején mutatkozott be. A Kospet nem újonc az okosóra gyártásban, így megfontolandó lehet kereséskor. A Magic 2 egy 1.3 colos, 360×360 pixel felbontású kijelzőt hozott, ritka az ilyen jó minőség a piacon, watch face-ből gyárilag 12-t találunk az órán.

Egy olcsó és egy drága okosóra akcióban

A szíja könnyedén cserélhető, maga az IP67-es óra nagyon vékony, alig 8 mm. A Kospet Magic 2 edzésmódból 30 félét támogat, a futástól a piláteszen át egészen a fociig. Nem extra funkció a pulzusmérő, a lépésszámáló, az alvásmonitor, azonban annál izgalmasabb a 200 mAh-s akkumulátora, amely egy feltöltéssel 7-10 nap üzemidőt ígér. A TomTop kínálatában a Kospet Magic 2 mindössze 27 dollárba, átszámítva alig több, mint 8 ezer forintba kerül.

 

Nem kicsit más kategória a Rogbid Brave okosóra, amely akár telefonként is funkcionálhat. A készülék IP68-as szabvány szerint vízálló, a keret kerámiából készült. A Brave kijelzője hatalmas, 1.7 col képátlóval rendelkezik IPS alapokon, ehhez 450×450 pixel felbontás társul.

Ez egy olyan okosóra, amely teljes értékű Android 7.1.1 rendszert kapott, így sokkal jobban testreszabható mint az átlagos órák. Ebből is adódik, hogy használható hívásra, van Wi-Fi, GPS, mobilnet is rajta. A rendszer alatt a MediaTek 6739 négymagos processzora dolgozik 3 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely mellett. A hívások és a mobilnet támogatásához saját nanoSIM kártyára van szükség, ez esetben viszont tényleg nincs szükség mobilra (már aki késztetést érez 1.7 colos megjelenítővel együtt élni).

Egy olcsó és egy drága okosóra akcióban

Az okosórában még kamera is van, rögtön kettő! A fotózáshoz és szelfizéshez egyaránt 8 megapixeles optika használható, utóbbi még arcfeloldásra is használható.

A Rogbid Brave esetében nem kell attól félni, hogy a nagy tudás miatt 1 napig sem bírja egy feltöltéssel, a gyártó ugyanis nagy kapacitású, 1360 mAh-s akkumulátorral vértezte fel, extraként pedig egy 2200 mAh kapacitású power bank is jár hozzá. A TomTopnál a Rogbid Brave most mindössze 150 dolláros áron, átszámítva 45 ezer forintos áron vásárolható meg, itt már érdemes figyelni az áfamentes szállításra! 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei