Okosóra, beépített BT fülhallgatóval

2020.07.08| (x)

A Lemfo Lemd okosóra mellé most vezeték nélküli fülhallgató szett jár ajándékba.

A Lemfo nem először szerepel nálunk, számos okosórát piacra dobott már, jellemzően brutálisan jó áron. A Lemd okosóra 1.3 colos, 320×320 pixel felbontású TFT LCD kijelzővel érkezett, a burkolata IP67-es cseppálló és nem éppen hölgyek kezére való. A bal oldali két darab, gombnak látszó tárgy ugyanis valójában a fülbe helyezhető két egység! Emiatt az óra nem éppen filigrán, kereken 2 cm vastag.

Okosóra, beépített BT fülhallgatóval

A Lemfo Lemd természetesen okosóraként is funkcionál, számos sportot felismer, úgymint jóga, futás, séta, biciklizés, hegymászás, elliptikus gép, stb., rögzíti a pulzust, az eltelt időt, az elégetett kalóriákat, állítólag még a vérnyomás mérésére is alkalmas, de ez utóbbi adatot ne vegyük komolyan. Az értesítések közül mindent megkapunk az órára, ami a telefonra érkezik.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Lemd Bluetooth 5.0 adatkapcsoaltra képes, a beépített 350 mAh-s akkumulátor gondoskodik a megfelelő üzemidőről és ez tölti az egyenként 25 mAh-s füleseket is. A Tomtop kínálatában a Lemfo Lemd okosóra, beépített fülhallgatóval együtt féláron, 55 dollárért szerezhető meg! Szállításnál figyeljetek az áfamentes verzió kiválasztására! 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei