Okosóra, beépített BT fülhallgatóval

2020.07.08| (x)

A Lemfo Lemd okosóra mellé most vezeték nélküli fülhallgató szett jár ajándékba.

A Lemfo nem először szerepel nálunk, számos okosórát piacra dobott már, jellemzően brutálisan jó áron. A Lemd okosóra 1.3 colos, 320×320 pixel felbontású TFT LCD kijelzővel érkezett, a burkolata IP67-es cseppálló és nem éppen hölgyek kezére való. A bal oldali két darab, gombnak látszó tárgy ugyanis valójában a fülbe helyezhető két egység! Emiatt az óra nem éppen filigrán, kereken 2 cm vastag.

Okosóra, beépített BT fülhallgatóval

A Lemfo Lemd természetesen okosóraként is funkcionál, számos sportot felismer, úgymint jóga, futás, séta, biciklizés, hegymászás, elliptikus gép, stb., rögzíti a pulzust, az eltelt időt, az elégetett kalóriákat, állítólag még a vérnyomás mérésére is alkalmas, de ez utóbbi adatot ne vegyük komolyan. Az értesítések közül mindent megkapunk az órára, ami a telefonra érkezik.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Lemd Bluetooth 5.0 adatkapcsoaltra képes, a beépített 350 mAh-s akkumulátor gondoskodik a megfelelő üzemidőről és ez tölti az egyenként 25 mAh-s füleseket is. A Tomtop kínálatában a Lemfo Lemd okosóra, beépített fülhallgatóval együtt féláron, 55 dollárért szerezhető meg! Szállításnál figyeljetek az áfamentes verzió kiválasztására! 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei