Szuper olcsó, vízálló okosóra akcióban

2020.09.02| (x)

Bemutatjuk a Bakeey QW13 okosórát, amely nemcsak tényleg vízálló, de nagyon jó áron kapható.

A Bakeey QW13 érdekessége, hogy nem másolja egyetlen nagy név valamelyik készülékét, abszolút saját a dizájn. Az, hogy kerek a kialakítás, nem újdonság, ám a kivitelezés szokatlanul jól sikerült, ugyanis nagyon vékony lett, végre nem egy bumszli kütyüt kell a csuklónkra tenni. Az óra átmérője 42 mm, a vastagsága 9 mm. A kijelző 1.28 colos, 240×240 pixelen láthatjuk a tartalmat az LCD panelen.

Szuper olcsó, vízálló okosóra akcióban

A tok fémből készült, IP67 minősítésének köszönhetően fröccsenő víz- és porálló. A funkciók között Bluetooth 4.2, pulzusmérő, lépésszámláló és egyéb alapvető tudás megtalálható, de akad véroxigénszint mérés és alvásfigyelés is. Az óra számos edzésmódot ismer, bár automatikusan nem ismeri fel őket. Okosóraként minden értesítést megkapunk a telefonunkról, de hívás lebonyolítására nem használható.

Szuper olcsó, vízálló okosóra akcióban

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Bakeey QW13-ban egy 150 mAh-s akkumulátor dolgozik, a gyártó szerint akár egy hetet is kibír egy töltéssel, ideális körülmények között. Egyébként sem vészes a 120 perces feltöltési idő a mágneses kábellel. A Bakeey QW13 okosóra a TomTop kínálatában most mindössze 22,89 dolláros áron, ez átszámítva a 7 ezer forintot sem éri el.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábban



Korábbi szavazások eredményei