Dupla lencsés kamera ragyogó üvegházban: megérkezett a Honor 8

2016.08.26| Honor

Két évvel ezelőtti bemutatkozása óta a Honor hihetetlen fejlődésen ment keresztül: a gyártó eddig több mint 60 millió készüléket értékesített világszerte.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A márka új csúcstelefonja formatervével és technikai paramétereivel egyaránt felhívja magára a figyelmet, és szeptember 2-től a magyar piacon is megvásárolható. A Honor 8 tapintása egészen egyedi élményt nyújt, amely elsősorban annak köszönhető, hogy az előlap és a hátlap 2,5 dimenziós üvegteste ráfut az alumíniumötvözettel megerősített oldalfalára. Az eredmény egy rendkívül elegáns lekerekített és kecsesen keskeny forma, amely 5,2 hüvelykes kijelzőmérete mellett kényelmesen egy kézben tartható.

A kellemes tapintási élményt ráadásul sehol sem zavarja semmilyen kitüremkedés, perem vagy szegély, sem a dupla lencsés kamera, sem az ujjlenyomat-olvasó nem dudorodik ki a házból. A Honor 8 látványa a tapintásához hasonló esztétikai élményt nyújt: a készülék mindkét oldalon 15 rétegben polírozott 2.5 D üvegborítást kapott, gyémántvágott, lekerekített alumínium élekkel. A készülék elegáns, sima, keskeny és lekerekített készülékteste könnyedén a kezedbe simul.

Dupla lencsés kamera ragyogó üvegházban: megérkezett a Honor 8

A Honor 8 12 megapixeles fő kamerája dupla lencsét kapott, melyek közül az egyik RGB színtérben rögzít, mialatt a másik monokróm, és részletek megörökítésért felel. A hibrid autófókusz-rendszer minden pillanatban képes éles képet rögzíteni, mivel a lézeres, a kontraszt alapú és a tárgy távolságát is figyelembe vevő technológiákat egyszerre használja a helyes fókusztávolság beállítására. A készülék képalkotási szoftvere emellett számos új fotómóddal segíti a kreatív képek elkészítését, de a haladó fényképészek immár manuális üzemmódra is válthatnak. A szelfirajongók örömére az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles, és az előlapi lencse fényérzékenysége is kiváló.

A Honor 8 hátoldalán lévő negyedik generációs ujjlenyomat-olvasó okosgomb funkcióval a Huawei eddigi legjobb ujjlenyomat azonosítója, amely pillanatok alatt oldja fel a képernyőzárat, de emellett egy második funkcióval is rendelkezik. Az okosgomb funkciókat testre lehet szabni, így beállítható például, hogy egy koppintásra képernyőképet készítsen, kettős koppintásra bekapcsolja a zseblámpát, hosanszabb lenyomásra pedig elindítsa a kedvenc alkalmazásunkat. Említésre méltó ezenkívül az 5,2 hüvelykes Full HD (1920x1080 pixel), 423 ppi pixelsűrűségű kijelző kiváló színvilága is, mivel az alkalmazott megjelenítő képes lefedni az NTSC színtér 96 százalékát.

Dupla lencsés kamera ragyogó üvegházban: megérkezett a Honor 8

A dual SIM-es, Android 6.0 Marshmallow rendszert futtató modell további jellemzői a 4 gigabájt RAM, a 32 vagy 64 gigabájt belső tárhely - bővíthető, aákr 128 gigabájtos microSD kártyával is -, a Huawei saját fejlesztésű HiSillicon Kirin 950 processzora, a kettős SIM kártya foglalat, az EMUI 4.1 kezelőfelület, az LTE-támogatás és a hosszú üzemidőt biztosító, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, melyet a gyorstöltési technológiának köszönhetően 30 perc alatt 50% közeli töltöttségre lehet feltölteni. Wi-Fi-ből kétcsatornás változat áll rendelkezésre, adott a C típusú USB port (USB 2.0), 3.5 mm-es jack, Bluetooth 4.2, valamint NFC is.

A Honor 8 ajánlott kiskereskedelmi ára 139 990 forint, a 32 GB-os modell zafírkék, antracitfekete és fehér színekben lesz elérhető. Az aranyszínű, 64 GB-os prémium verzió ajánlott ára 149 990 forint. A modellt augusztus 26-tól lehet előrendelni a Media Markt, az Extreme Digital, a Speedshop, a Notebook.hu, az Euronics, az eMag és a Firstphone webáruházakban. A készülék a szolgáltatók közül a Telekom webáruházában lesz elérhető szeptembertől.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei