Telenor: internet havidíj nélkül feltöltőkártyásoknak

2011.09.05
Címkék:

A Telenor 2011. szeptember 6-tól Praktikum +Net néven új promóciós kártyás tarifacsomagot vezet be.

A Telenor 2011. szeptember 6-tól Praktikum +Net néven új promóciós kártyás tarifacsomagot vezet be. A megszokott hang-, SMS és MMS szolgáltatások mellett belföldi adatforgalmi keretet is tartalmazó csomaggal egy időben jelenik meg a szolgáltató első saját márkás androidos készüléke is. A holnaptól elérhető Praktikum +Net szolgáltatás előfizetői egyenlegük feltöltésekor a lebeszélhető összeg mellé belföldi internetezésre alkalmas adatmennyiséget is kapnak. Mostantól a Telenor kártyás ügyfelei tehát extra ráfordítás nélkül csatlakozhatnak mobiljukról a világhálóra, így kihasználhatják az okostelefonok lehetőségeit, valamint a fokozatosan kiépülő, Budapesten és környékén már elérhető modern, nagysebességű hálózat adottságait.

A Telenor kifejezetten a Praktikum +Net tarifacsomag mellé ajánlja első saját márkás androidos okostelefonját. A 3,5 hüvelykes érintőképernyős, az Android 2.2-es verziójával, 5 megapixeles kamerával és LED vakuval felszerelt készülék 600 MHz-es processzorral, 200 MB belső memóriával rendelkezik, amely memóriakártya segítségével 32 GB-ig bővíthető. A Telenor OneTouch Praktikum +Net csomaggal mindössze 24 990 forintért vásárolható meg.

Telenor: internet havidíj nélkül feltöltőkártyásoknak

A Praktikum +Net tarifacsomagot választó ügyfelek a Telenornál kapható 1500 forint értékű feltöltőkártya esetén 20 MB, 3000 forint feltöltésekor 40 MB, az egyenleg 5000, 10 000 és 15 000 forinttal történő megnövelésekor pedig 80 MB belföldi adatforgalmat kapnak. A keret a lebeszélhető összeghez hasonlóan az előfizetés érvényességi ideje alatt használható fel. Akik számára a mobiltelefonon való internetezés nélkülözhetetlenné válik, a mobilszolgáltató 3 hónapig havidíjmentesen ajánlja Mobil Online 100 MB szolgáltatását. A Praktikum +Net előfizetői bármely napszakban hálózaton belül 35 forint, hálózaton kívül 45 forintért telefonálhatnak. A Praktikum +Net csak SIM kártyát tartalmazó alapcsomag ára bruttó 1590 forint, amely 400 forintos lebeszélhető összeget tartalmaz.

Telenor: internet havidíj nélkül feltöltőkártyásoknak

Telenor: internet havidíj nélkül feltöltőkártyásoknak



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei