Samsung i9800 Wi-Fi-vel: ez mi?

2012.04.24| Sammobile

Ha nem lenne elég a május 3-án bemutatásra kerülő Samsung Galaxy S3, akkor itt egy újdonság, amiről még csak nem is hallottunk.

Ha nem lenne elég a május 3-án bemutatásra kerülő Samsung Galaxy S3, akkor itt egy újdonság, amiről még csak nem is hallottunk. Egy bizonyos Samsung GT-i9800 nevű okostelefon április 20-án kapta meg a Wi-Fi bizonyítványt. Egyelőre elképzelésünk sincs, miről lehet szó, páran azt találgatják, hogy talán az i9300 egy speciális változata, ám ahhoz túl nagy a különbség a számozásban. Amennyiben ez lenne a Galaxy S III, úgy helyreállna a rend az i9300 mint Galaxy M körül, a nagyobbik dél-koreai gyártó ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy nem csak egyetlen mobilt mutat majd be Londonban hamarosan.

Samsung i9800 Wi-Fi-vel: ez mi?

Közben a Samsung kiadta Google Play-re a Samsung Mobile Unpacked 2012 alkalmazását, amelynek leírásában ott virít a Samsung Galaxy S3 címke. A kliens segítségével azok is élőben követhetik az eseményeket, bemutatókat, akik nem tudnak elmenni a rendezvényre.

Samsung i9800 Wi-Fi-vel: ez mi?További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei