Mobilos jótékonysági kampány a Pető Intézetért

2016.12.20 | Huawei

A Huawei karácsonyi jótékonysági kampányával a Pető Intézetet támogatja.

Nagyszabású karácsonyi jótékonysági kampánya keretében arra bíztatja az embereket a világ egyik legnagyobb mobilgyártója, a Huawei, hogy tegyék félre a mobiljaikat, és töltsék az ünnepi pillanatokat szeretteikkel. A vállalat hivatalos Facebook oldalán meghirdetett #BePresent kampányhoz már világszerte számos külföldi és hazai híresség is csatlakozott – köztük Szalai Ádám focista, Debreczeni Zita fotográfus és Berki Krisztián tornász. A Huawei magyarországi leányvállalata minden egyes felhasználói komment után 500 forinttal támogatja a Pető András Főiskolát, közismert nevén a Pető Intézetet.

A mobilod megvár, a pillanat nem. Az Ünnepet Te teszed különlegessé.” - így szól a Huawei idei karácsonyi kampányának jelmondata, amely arra igyekszik ráirányítani a figyelmet, hogy szeretteinknek mi magunk vagyunk a legnagyobb ajándék, ezért tegyük félre a mobilunkat és töltsük együtt velük az ünnep pillanatait. A kampány középpontjában egy karácsonyi történetet elbeszélő kisfilm áll, amelyet a vállalat hivatalos Facebook oldalán tett közzé. A kampány támogatásához a felhasználóknak nincs más dolga, mint a Huawei Facebook oldalán kiposztolt kisfilm alá 2016. december 26-ig egy kommentben megírni: „Ígérem, hogy idén megélem a karácsonyi pillanatokat!”, és feltüntetni a kampány jelmondataként szolgáló #BePresent, valamint a #Huawei hashtageket. Minden, a kisfilmre érkező felhasználói komment után a Huawei 500 forintot adományoz a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetének.

A kommenteket ez alatt a Facebook poszt alatt várja a Huawei.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/bepresent.jpg

Az összegyűlt adományt a Pető Intézet és a Huawei által közösen meghatározott fejlesztési célokra fordítják: a tervek szerint egy speciális fejlesztő eszközökkel felszerelt tornaszobát alakítanak ki az intézmény integrált óvodai csoportjai számára, továbbá új fejlesztésű – az intézmény növendékeinek mozgásfejlesztésében fontos szerepet játszó –, speciális Pető-bútorokat szereznek be az óvodai csoportok, valamint a jövő tavasszal megnyíló első, gyulai Pető Pont részére. A vállalat az összegből ezenkívül támogatja a régi Pető bútorok cseréjét, új ágyakat szerez be az Intézet bentlakó óvodásainak részére, valamint fejlesztő játékokkal ajándékozza meg a gyerekeket.

A Huawei #BePresent kampányához olyan hírességek csatlakoztak Magyarországról, mint Szalai Ádám focista, Berki Krisztián tornász, Debreczeni Zita, Rizsavi Tamás és Bársony Bence fotósok, illetve olyan népszerű bloggerek, mint Viszkok Fruzsi, a Fashionsoul, vagy a Chloe from the Woods bloggerei.

A Pető Intézetről

A Pető Intézetben a világhírű és 2006 óta hungaricumnak számító Pető-módszer alapján központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek fejlesztését végzik több évtizede. A Pető-módszerrel történő fejlesztés célja, hogy a sérültek önellátóvá váljanak, és integrálódjanak a társadalomba. Az intézmény főiskolát, korai fejlesztőközpontot, saját óvodát és iskolát, utógondozót, valamint felnőtt rehabilitációs központot is működtet. Az intézet évente 1000-1200 családdal veszi fel a kapcsolatot mozgásukban akadályozott, központi idegrendszeri sérült gyermekek kezelése miatt. Sokan köszönhetik a Pető-módszernek azt, hogy teljes értékű életet élhetnek. A konduktív pedagógia, a konduktori tevékenység nagyszámú egyedi és speciális segédeszköz alkalmazását igényli. A mozgássérült gyermekek életvitelének, tanításának és Petői alapokon nyugvó fejlesztésének megkönnyítéséhez olyan eszközökre van szükség, melyek alkalmazkodnak a gyermekek speciális képességeihez, a konduktív pedagógia módszertanához.Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei