Ingyen Nokia vezeték nélküli külső hangszóró

2012.09.18| Nokia

Szerezz be ingyenesen egy Nokia 360°-os vezeték nélküli külső hangszórót!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Szerezz be ingyenesen egy Nokia 360°-os vezeték nélküli külső hangszórót! Vásárold meg a lenyűgöző Nokia Lumia 800 vagy Nokia Lumia 900 okostelefont és ingyenesen a tiéd lehet egy Nokia 360°-os vezeték nélküli külső hanszóró, amelynek értéke 149€. Cselekedj gyorsan, mert a készlet korlátozott mennyiségben érhető el és hamar lejár ennek az exkluzív ajánlatnak a határideje. A Nokia Lumia okostelefonok rendelkeznek az alapvetően fontos alkalmazásokkal, mint például a Nokia Autóval, a Nokia Közlekedés valamint a Zune, melyen keresztül zenéket tölthetsz le okostelefonodra. Ezután csak csatlakoztatnod kell az ingyenesen megszerezhető vezeték nélküli hangszórót és máris élvezheted a nagyszerű, 360 fokos szögben hallható, sztereó minőségű hangot, bárhol is vagy. Az ajándék Nokia 360°-os vezeték nélküli külső hangszóró beszerzése:

 

  1. Először is vásárolj egy új Nokia Lumia 800 vagy egy Nokia Lumia 900 okostelefont és őrizd meg a vásárlást igazoló nyugtát. Jelöld meg könyvjelzővel ezt az oldalt, hogy később visszatérve regisztrálhasd az igénylésedet.
  2. Térj vissza erre az oldalra a következő időpontig: 2012. október 10. és jelentkezz be a Nokia-fiókodba a vásárlás regisztrálásához. Győződj meg róla, hogy bejelentkezéskor a Nokia Fiók adatait helyesen adod meg – azaz azt az e-mail címet (vagy az e-mail címhez tartozó felhasználóneved), amelyre az ajánlat érkezett. Kérjük, hogy ne a Facebook-on keresztül jelentkezz be.
  3. Az igénylés befejezéséhez térj vissza 9 nappal* a vásárlás regisztrálása után. Cselekedj gyorsan – a tartozék korlátozott számban érhető el és ez az ajánlat csak 2012. október 31-ig érvényes.
  4. Töltsd ki az igénylési űrlapot. Bizonyos adatokat meg kell adnod a Nokia Lumia 800 vagy Nokia Lumia 900 vásárlásakor kapott nyugtáról.
  5. Az igénylés elküldése után hat héten belül elküldjük neked Nokia 360°-os vezeték nélküli külső hangszóródat. Töltsd be a szobát 360°-os térhangzással és élvezd a zenét!

Ingyen Nokia vezeték nélküli külső hangszóró

 

*Ez a 9 napos időszak a legtöbb márkakereskedésnél elegendő idő a termék visszavételére és visszatérítésére, valamint ezen idő alatt biztosítható, hogy a telefonvásárlás folyamata lezárul. További információért olvasd a Felhasználási feltételeket! Az ajánlatban csak azok a felhasználók vehetnek részt, akik erről külön e-mail értesítést kaptak (Nokia Hírlevélen keresztül).



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei