Még több ingyenes WP app a piacon!

2012.05.09| Nokia

Alkalmazások széles választékát kínálja a Nokia Lumia készülékekre a Windows Phone Piactér.

Alkalmazások széles választékát kínálja a Nokia Lumia készülékekre a Windows Phone Piactér. A Windows Phone Piactér egyre bővülő kínálatában jelenleg több mint 80 ezer alkalmazás érhető el Magyarországon a Nokia Lumia 800 és a Nokia Lumia 710 készülékekre. A számos magyar fejlesztésű applikáció egy része egyetemi hallgatók, illetve oktatók munkája, melyek a Nokia és a Microsoft, valamint partnereik kezdeményezésére és együttműködésével valósulhattak meg, csak úgy, mint a NapiApp, a GlobalSoccer, a Múlt-kor, a Kulturális GPS, a MasterCard Moblie, az Origo, valamint a MEK Book alkalmazások.

  • Az Origo ingyenes, felhasználóbarát alkalmazásával a nagyvilág, az üzleti élet, a sport, a tudomány, a technika és filmvilág hírei könnyedén elérhetővé válnak a Nokia Windows Phone-alapú készülékein. A kiemelt hírek képsávban tekinthetők meg, míg a 24 óra rovat, kategóriától függetlenül a legfrissebb információkkal szolgál. Az applikáció lehetőséget biztosít a cikkek mentésére, így azok hálózati kapcsolat nélkül is olvashatók.

Még több ingyenes WP app a piacon!

  • A MasterCard Mobile alkalmazás segítségével a Nokia Lumia okostelefonokon gyorsan és biztonságosan bonyolíthatók az olyan pénzügyi tranzakciók, mint a mobilegyenleg feltöltés vagy internetes vásárlás a MasterCard Mobile Magyarország elfogadóhelyeken. Az applikáció ingyenes és regisztrációhoz kötött, melyhez MasterCard vagy CVC kóddal ellátott Maestro kártya szükséges.
  • Az angol és magyar nyelven egyaránt hozzáférhető ingyenes Global Soccer alkalmazás a labdarúgás híreivel, a mérkőzések eredményeivel kapcsolatos információval látja el a focirajongókat. A Global Soccer olyan személyre szabható applikáció, ami lehetőséget biztosít a kedvenc játékosokról, klubokról, vagy a legérdekesebb bajnokságokról szóló hírek közvetlen elérésére a telefon főképernyőjén keresztül. A Windows Phone Piactérről letölthető alkalmazás betekintést nyújt a labdarúgás történelmébe, így a futballmúlt érdekességei, az emlékezetes mérkőzések és a világklasszis játékosokról szóló történetek egyaránt megismerhetők.
  • A Múlt-kor applikáció az esztendő minden napján a világtörténelem legérdekesebb eseményeiről, a nap híres szülötteiről és elhunytairól tájékoztat. A Nokia Lumia 800 és Nokia Lumia 710 készülékekre ingyenesen letölthető alkalmazás 9000 bejegyzést jelenít meg az év során.
  • Az ingyenes MEK Book applikációval az Országos Széchenyi Könyvtár Magyar Elektronikus Könyvtárának példányai olvashatók a Windows Phone-alapú Nokia okostelefonokon. Az alkalmazás a könyveket a telefonkészülékre tölti le, így a magyar és a világirodalom klasszikusai később internet hozzáférés nélkül is elérhetők.
  • A Kulturális GPS lehetőséget biztosít az egyes magyar települések múltjának és jelenének megismerésére. Az ingyenesen letölthető applikáció a történelmi Magyarország területén megtalálható kulturális értékek bemutatása mellett, a kiállítások, turisztikai látványosságok és múzeumok földrajzi helyéről, valamint nyitvatartási idejéről is tájékoztatást nyújt.


Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei