Ilyen a Samsung Always On kijelzője

2016.03.01 | Phone Arena
Címkék:

Samsung

,

Always On


Nem sokban különbözik külsőleg a Samsung Galaxy S7 és S7 edge az előd modellektől, ám több funkciót tekintve jóval gazdagabb tudásúak.

Így például gyorsabb processzor, jobb kamera került az újdonságokba, amelyek múlt héten debütáltak a Mobile World Congressen. Az egyik új opció a Samsungnál frissen debütált Always On Display. A funkció neve is beszédes, inaktív kijelzőnél is mutatja a Samsung Galaxy S7 és S7 edge mobilokon az órát, a dátumot, az akkumulátor töltöttségét, valamint az elmulasztott eseményeket, a naptárat. Az Always On Display létezésének oka, hogy egy friss felmérés szerint egy átlagos felhasználó naponta mintegy százötvenszer nézi meg „csak úgy” a készülékét, az emiatt aktívan töltött képernyőidő, ebből kifolyólag az akkumulátor merülése jelentős.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/header-always-on.jpg

A Samsung mobiljaiban található AMOLED kijelző esetében a néhány aktív pixel, amely mutatja a legfontosabb információt, gyakorlatilag elhanyagolható energiát fogyaszt. Annak érdekében, hogy elkerüljék a kijelzőn való beégés típushibát, a kiírt információ pár másodpercenként arrébb bukkan elő a megjelenítőn.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei