Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09| Phone Arena
Címkék:

iPhone 14 Pro Max


Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az iPhone 14 bejelentése már kevesebb, mint egy hónap múlva lesz. Nagyjából bebizonyosodott, hogy a 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro és a 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Max kihagyja a notchot, valamint az elsődleges 12 MP-es kamerát. Az iPhone 14 Pro Max dummyjáról készült videók és képek szemléltetik, hogyan fog kinézni a végtermék.

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

A @lipilipsi Twitter felhasználó által közzétett és a hírhozó Majin Bu által készített képek és videoklippek összehasonlítják az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max dizájnját. Bár a telefonok általános megjelenése megegyezik, két jelentős változás történt: az iPhone 14 Pro Max-on notch helyett pill and hole kivágások találhatók a Face ID technológiához és az előlapi kamerához, valamint vastagabb a kameradudor.

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Ez megfelel az általunk hallott pletykáknak. Az iPhone 14 Pro és a Pro Max nagy valószínűséggel lecseréli a 12 MP-es főérzékelőt egy 48 MP-es kamerára, és az új modul 57 százalékkal nagyobb lehet, mint a lecserélt egység. Ez nagyobb kameraszigetet eredményez.

A korábban kiszivárgott vázlatok szerint a kamera dudor vastagsága 3,60 mm-ről 4,17 mm-re nő, és a dudor mérete is közel 5 százalékkal bővülhet mindkét irányban, ami a szélesség 35,01 mm-ről 36,73 mm-re nő, magasságban pedig 36,24 mm-től 38,21 mm-ig.

Az új szenzor elméletileg világosabb és részletgazdagabb fényképeket biztosít, emellett 8K videórögzítést is tesz majd lehetővé. Ezek a fejlesztések segíthetnek abban, hogy az iPhone 14 Pro Max 2022 legjobb kamerás telefonja legyen.

Maga a telefon is lehet, hogy egy kicsit vastagabb és szélesebb, mint a hamarosan kifutó modell. Egy pletyka szerint az iPhone 14 Pro Max szélessége 78,78 mm lesz, míg az iPhone 13 Pro Max 78,1 mm széles. A pletykák szerint a telefon vastagsága 7,85 mm (kamera dudor nélkül), ami vastagabb, mint a 7,65 mm vastag iPhone 13 Pro Max.

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Az iPhone 14 Pro és a Pro Max az új 5 nm-es A16 Bionic lapkával fog működni. Ezzel szemben a 6,1 hüvelykes iPhone 14 és a 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max feltehetően az A15 Bionic mellett marad. A standard modellek valószínűleg megtartják a 12 MP-es fő kamerát, valamint a bevágást.

A vanilla modellek állítólag zöld, lila, kék, fekete, fehér és piros színekben lesznek elérhetők, a Prok pedig zöld, lila, ezüst, arany és grafit színekben.

Korábban úgy tudtuk, hogy az iPhone 14 családot szeptember 13-án mutatják be, de most úgy tűnik, hogy szeptember 6-án fogják bejelenteni, és szeptember 16-án kerül forgalomba.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei