Végre frissül a HONOR Magic UI

2020.03.19| Honor
Címkék:

Honor

,

Magic UI 3.0

,

update


A Honor új frissítését egységesebb felhasználói élmény és jobban használható kameraalkalmazás jelenti.

A Honor megkezdte a Magic UI 3.0 frissítés kiadását a támogatást élvező Honor 20, a Honor 20 Pro, a Honor 9X és a Honor View 20 okostelefonokra. Az új verzió Android 10 rendszeren alapul és több helyen is tetten érhető a fejlesztés a felhasználók számára.

Ilyen a finomabb visszajelzés az utasításokra, a gördülékenyebb alkalmazások közti váltás, a rendszerszintű sötét mód megjelenése, ez utóbbi az akkumulátor mellett a szemet is kíméli.

Végre frissül a HONOR Magic UI

Az új rendszerrel felvértezett mobil könnyedén csatlakoztatható laptophoz NFC-vel és Wi-Fi-vel, majd utána Bluetooth vagy QR kódos párosítással gyerekjáték a fájlok és képek átmásolása egyik eszközről a másikra.

A megújult kamera app egyik újdonsága, hogy a különböző szűrőket már a fotó elkészítése előtt is ellenőrizhetjük, emellett modernebb lett a dizájn és a zoom bar is láthatóbb lett. A videók készítését olyan apró, de hasznos funkciók segítik, mint az időzítő, a vízszintjelző és a bekapcsolható rács.

Végre frissül a HONOR Magic UI

Nem mehetünk el szó nélkül a biztonság kérdése mellett sem, a Magic UI 3.0 ugyanis saját fejlesztésű, megbízható végrehajtási környezet őrzi azt, az elérhető legmagasabb szintű CC EAL5+ biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Éppen a személyes adatok védelme érdekében az eszközök közti kapcsolatok létrehozását, az adatátvitelt és az információk tárolását is titkosítottan, védett környezetben végzi a Magic UI 3.0. További készülékek frissítése kapcsán a későbbiekben várható információ.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei