Új sajátmárkás telefonok a Vodafone-nál

2017.07.03| Vodafone

Három új sajátmárkás okostelefonnal bővül a Vodafone kínálata.

 

Nyáron érkeznek a magyar piacra a Vodafone legjobb ár-érték arányú sajátmárkás okostelefonjai. A Vodafone Smart N8 már kapható, a csúcsmodellekhez közelítő tudásához képest rendkívül kedvező árú Vodafone Smart V8 június végétől, a Vodafone Smart E8 pedig augusztustól lesz elérhető.

Elsőként a Vodafone Smart N8 debütál, már megvásárolható a Vodafone üzletekben. A Vodafone Smart N8 stílusos és kényelmes megoldást jelent a nagy tudású, ugyanakkor megengedhető árú eszközt keresők számára. Emellett kiváló társ lehet a szórakozáshoz is, az 5 hüvelykes, IPS kijelző, az előlapi dupla hangszóró és a hosszú akkumulátor üzemidőnek köszönhetően nagyszerű választás azoknak is, akik szeretik, ha bármikor, bárhol nézhetnek videókat. A négymagos processzor és az 1,5 GB memória gyors működést tesz lehetővé. A Vodafone Smart N8 13 megapixeles hátoldali kamerája kiválóan alkalmas az élmények megörökítésére, míg az 5 megapixeles, előlapi kamera a szelfi-rajongók igényeit is képes maximálisan kiszolgálni.

A Vodafone Smart N8-at választóknak amiatt sem kell aggódniuk, hogy hol tárolják az elkészült fényképeket, hiszen az eszköz 16 gigabájtos belső tárhellyel rendelkezik, ami SD kártyával akár 128 gigabájtig növelhető. A Vodafone sajátmárkás okostelefonja a legújabb Android Nougat operációs rendszert futtatja, a biztonságot pedig a villámgyorsan dolgozó ujjlenyomat-olvasó garantálja. A Vodafone Smart N8 Go Extra D csomagban 2 éves hűségidővel már 1 forintért elvihető, illetve előfizetéses alapáron vagy feltöltőkártyás konstrukcióban (3000 Ft-os feltöltés vagy kezdőegyenleg esetén) 39.990 forintba kerül.

Szintén idén nyáron jelenik meg a Vodafone hazai okostelefon-kínálatában a Vodafone Smart V8, egy igazi „nehézfiú”, ami a felsőkategóriás tudást ötvözi a kedvező árral. Az eszköz teljes egészében fém külsőt kapott, az elegáns, mégis egyszerű, díjnyertes dizájn is a minőség érzését erősíti. A Qualcomm Snapdragon 435 processzor és a 3 GB memória meggyőző teljesítményt nyújt, míg a 32 GB tárhelynek köszönhetően a Vodafone Smart V8-at választóknak nem kell szelektálniuk, hogy a családi nyaralás, vagy egy koncertélmény fotóit tartsák-e meg. Sőt, microSD kártyával további 128 GB tárhelyet nyerhetnek az eszközt választók. A készülék 5,5 hüvelykes, FullHD LTPS kijelzővel rendelkezik, 16 megapixeles hátoldali, és 8 megapixeles előlapi kamerát kapott.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Vodafone Smart V8 különlegessége a még gyorsabb internetezés érdekében beépített speciális antenna, ami a 4G+ szolgáltatás használatát is támogatja. Az ebben az árkategóriában különlegességnek számító, gyorsan dolgozó ujjlenyomat-olvasó a kényelmes és biztonságos, míg a 3000 mAh-s akkumulátor a hosszú használatot garantálja. A Vodafone Smart V8 Android Nougat 7.1.1 operációs rendszerrel érkezik, Magyarországon júliustól lesz elérhető, Red Smart C csomagban 2 éves hűségidővel 1 forintért hozzá lehet jutni, míg előfizetéses alapáron vagy feltöltőkártyás konstrukcióban (3000 Ft-os feltöltés vagy kezdőegyenleg esetén) 64.990 forintba kerül.                                                                                                                                    

Az augusztusban érkező Vodafone Smart E8 bárki számára lehetővé teszi, hogy még intenzívebben tartsa a kapcsolatot szeretteivel. Kristálytiszta hangminőséget, az adathálózathoz történő villámgyors csatlakozást kínál, a 2200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően pedig nem kell attól tartani, hogy egy hosszabb beszélgetés közben egyszer csak lemerül a készülék. Ha pedig mégis ez történne, mindössze pár perc alatt újratölthető a szupergyors töltési lehetőségnek köszönhetően. A többi új Vodafone sajátmárkás okostelefonhoz hasonlóan a Vodafone Smart E8 is a legújabb Android Nougat operációs rendszerrel érkezik. A készülék 5 hüvelykes LCD kijelzőt kapott, 1 GB memóriával és 8 GB tárhellyel rendelkezik, ami SD kártyával 128 GB-tal bővíthető. A Vodafone Smart E8 augusztus elejétől lesz elérhető Magyarországon, Go Start E csomagban 2 éves hűségidővel 1 forintos áron, a feltöltőkártyás megoldást választók pedig (3000 Ft-os feltöltés vagy kezdőegyenleg esetén) az előfizetéses alapárral megegyező 19.990 forintért juthatnak hozzá.

Valamennyi új, Vodafone sajátmárkás okostelefon esetében az előfizetéses alapárból akár 25.000 Ft kedvezményt kapnak a Go Extra, Red Smart, Red Prime és Red Platinum tarifát választó ügyfelek, míg a Go Start tarifa mellett döntő felhasználók a 15.000 forinttal kedvezőbben vihetik haza a kiszemelt készüléket 2 éves hűségvállalás esetén. A kedvezmények 2017. július 31-ig érhetők el, és az új ügyfelek mellett a Vodafone meglévő előfizetői is élhetnek a lehetőséggel a megfelelő feltételek mellett.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei