Testhő méréssel érkezik az Apple Watch Series 8

2021.09.13| 9to5Mac

Kuo szerint az Apple Watch Series 8 testhőmérséklet érzékelővel, az új AirPods pedig egészségügyi funkcióval jön.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Már csak néhány nap van hátra az új Apple Watch Series 7 hivatalos bejelentéséig, a széria megjelenését tekintve vadonatúj külsőt kap, lapos kivitelű lesz. Eközben Ming-Chi Kuo megbízható elemző megosztott néhány tippet arról, hogy mit vár az Apple Watch Series 8-tól 2022-ben és az AirPods jövőbeli verzióitól.

Mivel az Apple nagyobb hangsúlyt fektetett az új Apple Watch Series 7 dizájn megújítására, a pletykák azt sugallják, hogy az idei verzióban nem lesz jelentős változás az egészségérzékelők és funkciók tekintetében. Például a vállalat tesztelte a vércukormérő lehetőségét, de minden bizonyíték arra utal, hogy ez a funkció késik.

Testhő méréssel érkezik az Apple Watch Series 8

Kuo szerint az Apple Watch Series 8 iránti kereslet jövőre nagy lehet, annak ellenére, hogy az idei Series 7 külsőleg megújul. Ennek oka lehet az új egészségügyi érzékelők hozzáadása, amelyek nem szerepelnek az idei Apple Watch-ban.

Az elemző a 9to5Mac által látott befektetői megjegyzésben megemlítette, hogy a következő generációs Apple Watch hőmérsékletmérési képességgel rendelkezik. Nem először pletykálnak erről a funkcióról, hiszen Mark Gurman (Bloomberg) múlt hónapban azt mondta, hogy „testhőmérséklet érzékelőt láthatunk” a jövő évi Apple Watch-ban.

Kuo az Apple Watch mellett rövid megjegyzést is tett az AirPods jövőjéről. Az elemző úgy véli, hogy az Apple két éven belül egészségügyi funkciókkal egészíti ki vezeték nélküli fülhallgatóját. Nem világos azonban, hogy melyek ezek a funkciók, és mely AirPods modellek kapják meg ezeket.

Az év elején egy Bloomberg jelentésből kiderült, hogy az Apple egy második generációs AirPods Pro-n dolgozik, „új mozgásérzékelőkkel, amelyek lehetővé teszik a fitneszkövetést”. A jelentés szerint az új AirPods Pro 2022-ben érkezik.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei