NMHH: Mind a négy nyertes szolgáltatóval létrejött a megállapodás

2014.11.11| NMHH

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság aláírta a Telenor Magyarország Zrt.-vel a frekvenciák használatba vételéhez szükséges hatósági szerződést

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság november 7-én aláírta a Telenor Magyarország Zrt.-vel a legutóbbi frekvenciapályázaton elnyert frekvenciablokkok használatbavételéhez szükséges hatósági szerződést. Az újonnan megszerzett blokkok segítségével a Telenor rövid időn belül mindenkihez eljuttathatja innovatív, új szolgáltatásait.

Az NMHH sikeresen lezárult frekvenciapályázatán a Telenor 31,7 milliárd forintért a „B” csomagot nyerte el, amely keretében a szolgáltató egy 10 MHz-es blokkhoz jutott a 800 MHz-es sávban, egy 2 MHz-es blokkhoz a 900 MHz-es sávban és egy 20 MHz-es blokkhoz a 2600 MHz-es sávban. Az eredményhirdetéstől számított 45 napos határidőn belül kellett a hatóságnak a nyertes pályázókkal megkötni a hatósági szerződést, pénteken immáron a negyedik szolgáltatóval is aláírták a megállapodást.

NMHH: Mind a négy nyertes szolgáltatóval létrejött a megállapodás

A lezárult frekvenciapályázaton a Telenor 64 MHz-cel növelte a rendelkezésre álló frekvenciamennyiségét, így a teljes frekvenciakészlet 33 százaléka jut a Telenornak. A Telenor a megállapodásba foglalt pályázati vállalásai szerint hónapokon belül teljes lefedettséget ér el Budapesten, majd a Balaton melletti települések és a nagyvárosok lefedettségét bővíti tovább. A szolgáltató 3 éven belül a lakosság 98 százalékára kiterjeszti a 4G-lefedettséget és 15-20 milliárd forintot fordít hálózatfejlesztésre. A Telenor az 1000 fősnél kisebb települések 19,71 százalékát fedi le egy éven belül, a 800 MHz-es sávban pedig három éven belül 67,57 százalékos lesz a lefedettség.

„Magyarországon mindenki a legjobb szolgáltatásokat és a legjobb hálózatot érdemli, ezért szeretnénk mindenkihez és mindenhová eljuttatni a Hipernetet. Az új frekvenciák révén a Telenor tovább javítja az ügyfélélményt – még hazánk legtávolabbi szegletében is. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Telenor Magyarország 20. születésnapját azzal ünnepelhetjük, hogy a Hipernet folyamatos bővítésével az egész országban elérhetővé tesszük innovatív szolgáltatásainkat” – jelentette ki a szerződés aláírása kapcsán Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei