Publikusak a Samsung S7 árai mindhárom szolgáltatónál

2016.02.22| Szolgáltatók

Az elsõ 20 online vásárló Galaxy Gear VR szemüveget kap ajándékba.

A barcelonai bejelentést követõen azonnal elõrendelhetõek a Samsung új csúcsmobiljai a Telenornál. Bár a kijelzõ folyamatosan aktív, az akkumulátort csak ritkán kell tölteni, és az sem okoz problémát, ha zuhogó esõben vagy homokviharban használják, esetleg kevés fény mellett akarnak fotózni vele - ezek a Samsung vadonatúj Galaxy S7 és S7 Edge csúcsmobiljainak legfontosabb jellemzõi.

A Samsung legújabb felsõ kategóriás okostelefonjai iránt az idén olyan nagy érdeklõdés mutatkozott, hogy a Telenor már a készülékek február 21-i hivatalos bejelentése elõtt lehetõvé tette a készülék iránt érdeklõdõk számára az elõ-regisztrációt, a bejelentést követõen pedig ugyanezen a felületen elõrendelésüket adhatják le az újdonságokra éhes ügyfelek.

A leggyorsabb 20 vásárló, aki a Telenor felületén adja le elõrendelését a két új Galaxyra ajándék Galaxy Gear VR készüléket kap, emellett pedig minden elõrendelõ 3 teljes nappal hamarabb jut hozzá a friss készülékekhez mint a magyarországi hivatalos üzletekbe kerülés dátuma, március 11.

Publikusak a Samsung S7 árai mindhárom szolgáltatónál

Vasárnap éjféltõl megrendelhetõ a Samsung Galaxy S7 és S7 edge a Vodafone-nál

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Vodafone webshopjában már vasárnap éjfélkor indul a vadonatúj Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge elõrendelése, jelentette be a Vodafone Magyarország. A két régóta várt modellt a Samsung Barcelonában mutatta be. A Samsung Galaxy S7 (32GB) Red Medium EU X csomaggal, 24 hónapos szerzõdéssel 4 990Ft-ért, a Samsung Galaxy S7 edge (32GB) pedig, szintén Red Medium EU X csomaggal, 24 havi szerzõdéssel 34 990Ft-ért vásárolható meg. Minden ügyfél, aki március 10. éjfélig elõrendeli az új csúcskészülékek egyikét az Online Shopban, egy Samsung Gear VR (virtual reality) szemüveget is kap. A telefonokat a www.vodafone.hu/S7 oldalon lehet elõrendelni: a Galaxy S7 fekete, a Galaxy S7 edge pedig arany színben érhetõ el. A legújabb Samsung okostelefonok a kiskereskedelmi forgalomban március 11-én, pénteken jelennek majd meg.

A Telekomnál is elõrendelhetõk a készülékek:

Publikusak a Samsung S7 árai mindhárom szolgáltatónál



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei