Samsung Galaxy S7

Publikusak a Samsung S7 árai mindhárom szolgáltatónál

2016.02.22

Az elsõ 20 online vásárló Galaxy Gear VR szemüveget kap ajándékba.

A barcelonai bejelentést követõen azonnal elõrendelhetõek a Samsung új csúcsmobiljai a Telenornál. Bár a kijelzõ folyamatosan aktív, az akkumulátort csak ritkán kell tölteni, és az sem okoz problémát, ha zuhogó esõben vagy homokviharban használják, esetleg kevés fény mellett akarnak fotózni vele - ezek a Samsung vadonatúj Galaxy S7 és S7 Edge csúcsmobiljainak legfontosabb jellemzõi.

A Samsung legújabb felsõ kategóriás okostelefonjai iránt az idén olyan nagy érdeklõdés mutatkozott, hogy a Telenor már a készülékek február 21-i hivatalos bejelentése elõtt lehetõvé tette a készülék iránt érdeklõdõk számára az elõ-regisztrációt, a bejelentést követõen pedig ugyanezen a felületen elõrendelésüket adhatják le az újdonságokra éhes ügyfelek.

A leggyorsabb 20 vásárló, aki a Telenor felületén adja le elõrendelését a két új Galaxyra ajándék Galaxy Gear VR készüléket kap, emellett pedig minden elõrendelõ 3 teljes nappal hamarabb jut hozzá a friss készülékekhez mint a magyarországi hivatalos üzletekbe kerülés dátuma, március 11.

Publikusak a Samsung S7 árai mindhárom szolgáltatónál

Vasárnap éjféltõl megrendelhetõ a Samsung Galaxy S7 és S7 edge a Vodafone-nál

A Vodafone webshopjában már vasárnap éjfélkor indul a vadonatúj Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge elõrendelése, jelentette be a Vodafone Magyarország. A két régóta várt modellt a Samsung Barcelonában mutatta be. A Samsung Galaxy S7 (32GB) Red Medium EU X csomaggal, 24 hónapos szerzõdéssel 4 990Ft-ért, a Samsung Galaxy S7 edge (32GB) pedig, szintén Red Medium EU X csomaggal, 24 havi szerzõdéssel 34 990Ft-ért vásárolható meg. Minden ügyfél, aki március 10. éjfélig elõrendeli az új csúcskészülékek egyikét az Online Shopban, egy Samsung Gear VR (virtual reality) szemüveget is kap. A telefonokat a www.vodafone.hu/S7 oldalon lehet elõrendelni: a Galaxy S7 fekete, a Galaxy S7 edge pedig arany színben érhetõ el. A legújabb Samsung okostelefonok a kiskereskedelmi forgalomban március 11-én, pénteken jelennek majd meg.

A Telekomnál is elõrendelhetõk a készülékek:

Publikusak a Samsung S7 árai mindhárom szolgáltatónál

Árukereső
Apple iPhone XS 64GB
Apple iPhone XS 64GB
i-Shop Webáruház 206 580 Ft
EUmobil 207 890 Ft
Planet GSM webshop 207 990 Ft
Apple iPhone 11 128GB
Apple iPhone 11 128GB
EUmobil 252 450 Ft
i-Shop Webáruház 252 460 Ft
Telepartner 253 000 Ft
Xiaomi Redmi 9 64GB 4GB RAM Dual
Xiaomi Redmi 9 64GB 4GB RAM Dual
Turbado 53 550 Ft
Telefoncenter Webáruház 54 100 Ft
e-Stock Webáruház és Szaküzlet 55 000 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei