Az új iPhone SE előrendelhető a szolgáltatóknál

2020.04.17

Az új iPhone SE előrendelhető a Telenornál és kapható lesz a Telekomnál is.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az új iPhone SE előrendelhető a Telenornál

A Telenor Magyarországnál is elérhető lesz az új, hatékony és megfizethető iPhone SE, ami példátlan teljesítményt és hosszan tartó akkumulátor-üzemidőt kínál, megtalálható benne az eddigi leggyorsabb okostelefonchip, az A13 Bionic, valamint az iPhone-ok legjobb egykamerás rendszere, ami segít kiaknázni a portré mód előnyeit. Az ütős dizájn por- és vízálló. A Telenor az iPhone SE 64GB készüléket fekete és fehér színben, míg az iPhone SE 128GB készüléket fekete, fehér és Product(red) színben vezeti be.

A készülék 2020. április 17-én 14 órától előrendelhető a Telenor iPhone SE oldalon. (Az előrendelési oldal 2020. április 17-én 14 órától aktív), és április 24-étől lesz kapható. Az előrendelést választók már április 24-én készhez kaphatják az iPhone SE-t.

Az új iPhone SE előrendelhető a szolgáltatóknál

A Telekomnál április 24-től online megvásárolható az új iPhone SE

A Telekomnál április 24-től lesz elérhető az erős és kedvező árú új iPhone SE készülék. A kiemelkedő teljesítményű új iPhone SE az okostelefonok történetében eddigi leggyorsabb A13 Bionic chippel és hosszú akkumulátor üzemidővel érkezik, valamint az iPhone-ok között a legjobb egykamerás rendszerrel, amely leginkább portré üzemmódban mutatja meg előnyeit. Az iPhone SE háromféle – fekete, fehér és piros – színben kapható, és olyan népszerű kivitelben készült, amely ellenáll a por és víz okozta hatásoknak. Az új iPhone SE április 24-től vásárolható meg a Telekom webshopjában és április 30-tól a Telekom üzleteiben.

Tekintettel a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre arra kérjük ügyfeleinket, hogy az ügyintézéshez online felületeinket használják! Az iPhone SE folyamatosan frissülő, dedikált oldalán minden információ megtalálható lesz a készülékkel és a konstrukciókkal kapcsolatban, online csatornáinkon pedig munkatársaink továbbra is készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei