Rendeld elő a Telenortól új Galaxy S21-ed!

2021.01.15| Telenor

Előrendelhetőek a Telenornál az új Samsung Galaxy S21 család készülékei, az előrendelések mellé ráadás ajándék termék is jár.

A dél--korei gyártó Galaxy S21 szériája frissen bejelentett három új készüléke, a Samsung Galaxy S21, a Samsung Galaxy S21+, valamint a Samsung Galaxy S21 Ultra 2020. január 14-én, 17 órától, január 28-án 23:59-ig rendelhetőek elő a Telenor weboldalán.

A Samsung Galaxy S21 három – Fantomszürke, Fantomfehér és Fantomlila – színben, a Samsung Galaxy S21+ és a Samsung Galaxy S21 Ultra Fantomfekete és Fantomezüst színben lesznek kaphatók.

Rendeld elő a Telenortól új Galaxy S21-ed!

A Samsung Galaxy S21 és a Samsung Galaxy S21+ készülékek előrendelésekor ráadásként két kiegészítő jár. A Galaxy Buds Live az első vezeték nélküli Galaxy fülhallgató, amely aktív zajszűrés funkcióval rendelkezik. A Galaxy SmartTag az első okos követőcímke a Samsung kínálatában. A kicsi és könnyű, rövid hatótávú nyomkövető eszköz akár pénztárcára, táskára vagy kulcscsomóra is rátehető.

A Samsung Galaxy S21 Ultra modell mellé a Galaxy Buds továbbfejlesztett verziója, a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli, professzionális hangzású fülhallgató és a Samsung Galaxy SmartTag okos követőcímke jár. A ráadás termékeket a megrendelt készülékek kézhezvételét követően, a Samsung Members alkalmazásban lehet igényelni.

A készülékek előrendelhetők a készlet erejéig, és valamennyi publikus lakossági és vállalati ajánlattal igénybe vehetők. A készülékek a Telenornál január 29-én kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A Telenor hálózatán jelenleg 2G, 3G és 4G szolgáltatások vehetők igénybe.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei