Nem karkötő és nem is okosóra a Honor Band 6

2020.11.05| GSM Arena

A Honor Band 6 összemossa a határokat az okosóra és az okoskarkötő kategóriák között.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Honor bemutatta Band sorozatának legújabb tagját és ez nagy előrelépést hozott a tavalyi modellhez képest. A Honor Band 6 immár 1,47 hüvelykes AMOLED panelt hoz 194×368 pixel felbontással és 2,5D ívelt üveggel. Az új Band szélesebb és vastagabb, mint elődje, bár több milliméterrel rövidebbnek tűnik, funkcionalitását tekintve azonban nagyon hasonlít a tavalyi modellre.

Nem karkötő és nem is okosóra a Honor Band 6

Honor Band 5 vs Honor Band 6

A Band 6 továbbra is elvégzi a pulzus, a vér oxigén és az alvás nyomon követését, valamint a női ciklus menedzselését. 10 különféle sportág tevékenységének nyomon követését kínálja automatikus felismeréssel, a burkolat pedig vízálló 50 méteres mélységig.

Nem karkötő és nem is okosóra a Honor Band 6

Az okostelefonra telepített alkalmazáson keresztül számos óraszámlapok közül lehet válogatni. A töltés egy saját, mágneses bölcsőn keresztül történik, az akkumulátor élettartama akár 14 nap is lehet, bár ez feltehetően az akkumulátorkímélő módban került meghatározásra. A Honor Band 6 szíj nélküli mérete 43×25,4×11,45 mm, súlya 18 gramm.

Nem karkötő és nem is okosóra a Honor Band 6

A Honor Band 6 kiskereskedelmi ára 37 dollár, az NFC-s változatért 43 dollárt kérnek el átszámítva Kínában. Hazánkban ennél magasabb áron lehet számítani a megjelenésre. A Honor egyelőre nem adott információt arra vonatkozóan, hogy mikor kerül a nemzetközi piacra, így például hazánkba a Band 6.

Nem karkötő és nem is okosóra a Honor Band 6

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei