Európába jön a Honor Band 6

2021.01.11| Android Authority

A Honor Band 6 okoskarkötő hatalmas, okosóra méretű kijelzővel büszkélkedhet és várhatóan Európában is piacra kerül.

November elején mutatkozott be hazájában, Kínában a Honor Band 6, amely ma megkapta a nemzetközi piacon való megjelenés ígéretét. A Huaweitől frissen kivált Honor márka Band 6 okoskarkötője kategóriájához képest méretes, 1.47 col képátlójú, 2.5D kialakítású AMOLED kijelzőt kapott, segítségével így az okosórákkal is rivalizálhat, egészen pontosan még a saját Honor GS Pro okosóra megjelenítője is kisebb.

A hordozható kütyü számos olyan tevékenységi és egészségügyi funkciót is megjelenít, amelyeket elvárunk, így a Band 6 tartalmaz egy pulzusérzékelőt és méri a vér oxigénszintjét, nyomon követheti az alvást, a stressz szintjét és a menstruációs ciklusokat is.

Európába jön a Honor Band 6

A készülék 10 edzéstípust támogat, ebből hatot automatikusan észlel arra az esetre, ha elfelejtene elindítani egy tevékenységet. Sok okoskarkötőhöz hasonlóan a Honor Band 6 is akár 14 napos üzemidővel rendelkezik „hagyományos” használattal (10 nap nagyobb igénybevétel mellett) és úszásbarát 5ATM vízálló burkolatot is kapott.

A Honor elárulta, hogy 35 dollár körüli árra számíthatunk azokban az országokban, ahol a készüléket értékesítik. Más szavakkal, a Honor Band 6-nak erősen versenyképesnek kell lennie a Xiaomi hasonló készülékeivel szemben és más jelentős riválisokkal is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei