Európába jön a Honor Band 6

2021.01.11| Android Authority

A Honor Band 6 okoskarkötő hatalmas, okosóra méretű kijelzővel büszkélkedhet és várhatóan Európában is piacra kerül.

November elején mutatkozott be hazájában, Kínában a Honor Band 6, amely ma megkapta a nemzetközi piacon való megjelenés ígéretét. A Huaweitől frissen kivált Honor márka Band 6 okoskarkötője kategóriájához képest méretes, 1.47 col képátlójú, 2.5D kialakítású AMOLED kijelzőt kapott, segítségével így az okosórákkal is rivalizálhat, egészen pontosan még a saját Honor GS Pro okosóra megjelenítője is kisebb.

A hordozható kütyü számos olyan tevékenységi és egészségügyi funkciót is megjelenít, amelyeket elvárunk, így a Band 6 tartalmaz egy pulzusérzékelőt és méri a vér oxigénszintjét, nyomon követheti az alvást, a stressz szintjét és a menstruációs ciklusokat is.

Európába jön a Honor Band 6

A készülék 10 edzéstípust támogat, ebből hatot automatikusan észlel arra az esetre, ha elfelejtene elindítani egy tevékenységet. Sok okoskarkötőhöz hasonlóan a Honor Band 6 is akár 14 napos üzemidővel rendelkezik „hagyományos” használattal (10 nap nagyobb igénybevétel mellett) és úszásbarát 5ATM vízálló burkolatot is kapott.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Honor elárulta, hogy 35 dollár körüli árra számíthatunk azokban az országokban, ahol a készüléket értékesítik. Más szavakkal, a Honor Band 6-nak erősen versenyképesnek kell lennie a Xiaomi hasonló készülékeivel szemben és más jelentős riválisokkal is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei