Mit bír a Note 20 Ultra Victus üvege?

2020.08.25| GSM Arena

A Samsung elhozta nekünk a Galaxy Note 20 Ultra okostelefont, elején és hátulján a Gorilla Glass Victus üveggel.

A Gorilla Glass 6 utódja jobb karcolás- és törésvédelmet is ígér, nézzük meg, tényleg így van-e. A PhoneBuff YouTube-erei a szokásos esés teszten nézték meg, meddig bírja a gyűrődést az új telefon, ezúttal az Apple iPhone 11 Pro Max-ot tették mellé, hogy még izgalmasabb legyen a művelet.

A telefont a hátlapra dobva általában rosszabb eredményt kapunk, ugyanis a kamera a gyenge pont, ott megütve könnyen törik az egész üveg, márpedig mivel kiáll a szenzorokat tartó betét, szinte mindig ez a vége.  

Mit bír a Note 20 Ultra Victus üvege?

Ezt figyelembe véve a GG Victus nagymértékben felülmúlja az iPhone GG6 megoldását. Igen, kapott a púp is pár karcot és a mellette lévő üveg berepedt, de az állapota összességében sokkal jobb maradt, mint az iPhone.

A teszt második részén a sarkára ejtik a telefonokat, ez a „legnépszerűbb” elejtési mód. Nyilvánvaló, hogy a gyártók mindent megtesznek annak érdekében, hogy ellenállóbbá tegyék ezeket a pontokat. A Note 20 Ultra szélére kerül pár karc, de ez nem befolyásol igazából semmit.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Mit bír a Note 20 Ultra Victus üvege?

Az előlapra való ejtés az utolsó próba, ahol a Samsung Galaxy Note 20 Ultra végleg lealázza az Aple iPhone 11 Pro Maxot. Tíz ejtéssel később is rendben van az előlapja, mindössze néhány karc kerül rá, szemben a teljesen összetört iPhone-nal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei