Meglepő? Törékenyebb a Victus a polikarbonátnál

2021.02.02| SamMobile

Legalábbis ami a polikarbonáttal való összehasonlítást illeti a Galaxy S21 vs S21 Ultra esés tesztben.

A Gorilla Glass Victusba csomagolt Galaxy S21 Ultrát nemrégiben tesztelték az iPhone 12 Pro Max ellen és a Samsung megoldása viszonylag jól teljesített, de mi a helyzet a többi Galaxy S21 modellel? A Plus és Ultra modellek üvegszendvics kivitelűek, míg a hagyományos Galaxy S21 Gorilla Glass Victus képernyővédelemmel és polikarbonát hátlappal rendelkezik. Rugalmasabb lehet-e a kemény felületeken történő eséseknél, mint nagyobb testvére?

Meglepő? Törékenyebb a Victus a polikarbonátnál

Nem meglepő, hogy a polikarbonát általában kevésbé törékeny, mint az üveg, ezért senkit sem lephet meg, hogy az alap Galaxy S21 modell nagyobb esési ellenállással rendelkezik, mint a Galaxy S21 Ultra.

Ez az alacsonyabb előállítási költségekkel együtt a polikarbonát egyik legfőbb vonzereje. De arra az esetre, ha szeretnél meggyőződni arról, hogy az üveg hogyan veszíthet a műanyagellen, a CNET alábbi új esés videója megadhatja a szükséges vizuális ábrázolást.

Ha már vettél vagy rendeltél Galaxy S21 Ultrát és félted, érdemes körbenézni a Samsung kínálatában, számos tokot ajánl különféle védelmi szinttel. Hasonlóképp a képernyővédők is tudnak csodát tenni néha és csökkenthetik az esélyét annak, hogy a gyönyörű AMOLED kijelző esés hatására megrepedjen.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei