Minden jel arra utal, hogy az OPPO és a OnePlus elhagyja Franciaországot. Európa többi része következik?

2023.05.09| Android Authority

Az OPPO és a OnePlus (az OPPO leányvállalata) körül már egy ideje pletykák keringenek arról, hogy elhagyják Európát. Bár az OPPO azt állítja, hogy nem tervezi a piacról való kivonulást, tettei mást sugallhatnak.

  • Az OPPO állítólag megszüntette a fizikai kereskedelmi tevékenységét.
  • Az OPPO-val szerződésben álló cég elbocsátotta az OPPO-nak dolgozó összes külső alkalmazottat.
  • Az OPPO egy nyilatkozatot adott ki, amely nem említ semmit a jövőbeni kötelezettségvállalásokról.

Az OPPO a Frandroid franciaországi kiadása szerint állítólag megszüntette kereskedelmi animátor tevékenységét az országban. A leírás szerint ez a szerepkör nagyon fontos volt az üzletekben történő termékpromóció, az értékesítési személyzet képzése és a termék evangelizációja szempontjából.

Több kiskereskedő is azt mondta, hogy a márka szeretné eladni a jelenlegi készletét. Ezek az eladók nem számítanak arra, hogy új termékek szállítmányait kapják meg, és nem is fogják kiemelni ezeket a termékeket.

Minden jel arra utal, hogy az OPPO és a OnePlus elhagyja Franciaországot. Európa többi része következik?

Az egyik értékesítő tovább részletezte a témát. Íme az idézet Google-fordítása:

Megértettük, hogy elmennek, mert jobban képzettek vagyunk az új termékeken. Látjuk, hogy Kínában jön ki a Find X, ó nem, Franciaországban nem jön ki. Látjuk, hogy érkezik a Reno, vajon Franciaországban is megjelenik? Egyik sem. Amikor megérkezik a Find N2 Flip, azt mondják nekünk, hogy bolti megjelenés lesz, aztán végül nem, csak az oldalon lesz elérhető.

Úgy tűnik, hogy a kereskedelmi értékesítők túlnyomó többsége ezen a piacon az Atmospheres nevű vállalkozónak dolgozik. Az oldal szerint a cég elbocsátotta az OPPO-nak dolgozó összes külső alkalmazottat. Az Atmospheres a hírek szerint június 30-án az Oppóval kötött szerződését is elveszíti.

A 9to5Google-nek adott nyilatkozatában az OPPO kijelenti, hogy június 30-a után is Franciaországban marad. Az OPPO nyilatkozatában azonban a vállalat feltűnően csak a meglévő felhasználókkal foglalkozik, és kerüli a jövő említését.

Legfőbb prioritásunk, hogy továbbra is kiváló szolgáltatást nyújtsunk meglévő felhasználóinknak Franciaországban, mint mindig. A felhasználók továbbra is használhatják az Oppo termékeket, hozzáférhetnek az értékesítés utáni szolgáltatáshoz, megkaphatják a jövőbeni operációs rendszerfrissítéseket és még sok minden mást. A végfelhasználók számára semmi sem változik.

Az OPPO és a OnePlus Európából való kivonulásáról szóló pletykák márciusban kezdődtek. A vállalat azonban kitartott amellett, hogy a Nokia jogi lépései miatt csak átmenetileg szünetelteti a németországi tevékenységét. Egy nemrégiben kiadott nyilatkozat azonban arra utal, hogy ez a szándék hosszú távú maradhat.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei