Összeolvad a OnePlus és az Oppo

2021.06.18| Phone Arena
Címkék:

OnePlus

,

Oppo

,

összeolvad


Öt hónappal azután, hogy a OnePlus és az Oppo úgy döntött, egyesítik K+F csapataikat, a két vállalat bejelentette, összeolvadnak.

A OnePlus továbbra is függetlenül működik. A mélyebb partnerség feltételei szerint a két okostelefon márka megosztja a csapatait és az erőforrásokat, ahogyan ezt korábban diszkrétebben tették. Ennek ellenére a OnePlus képes lesz „önállóan működni”.

A OnePlus évek óta csendesen dolgozik együtt az Oppóval és úgy tűnik, hogy ez a legújabb lépés inkább a dolgok üzleti oldalára vonatkozik, így fogyasztói szempontból nem sok változást lehet észrevenni. Legalábbis egyelőre.

Nyilatkozatában a OnePlus azt mondta, hogy az újonnan bejelentett egyesülés azt jelenti, hogy "több erőforrással rendelkezik majd, hogy még jobb termékeket hozzon létre az Ön számára". A lépésnek lehetővé kell tennie azt is, hogy „hatékonyabb legyen, például gyorsabb és stabilabb szoftverfrissítéseket hozzon” okostelefonjaihoz.

Összeolvad a OnePlus és az Oppo

A OnePlus és az Oppo jelenleg független szoftverfejlesztő csapatokkal dolgozik, így hacsak nem lesz a jövőben szorosabban összehangolva, nehéz megérteni, hogy lehet ezt megtenni.

A OnePlus és az Oppo egyesülés szintén elérhetőbb OnePlus telefonokhoz vezethet. A Nord 2 a Realme X9 Pro más néven – a Realme az Oppo másik leányvállalata -, a tavalyi Nord N100 pedig az Oppo A53 átmárkázott verziója volt.

Csak az idő fogja megmondani, hogy mi lesz az egyesülés valódi eredménye a fogyasztók számára. De jelenleg biztosan úgy tűnik, hogy az Oppo és a OnePlus a következő Huawei és Honor.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei