Összeolvad a OnePlus és az Oppo

2021.06.18| Phone Arena
Címkék:

OnePlus

,

Oppo

,

összeolvad


Öt hónappal azután, hogy a OnePlus és az Oppo úgy döntött, egyesítik K+F csapataikat, a két vállalat bejelentette, összeolvadnak.

A OnePlus továbbra is függetlenül működik. A mélyebb partnerség feltételei szerint a két okostelefon márka megosztja a csapatait és az erőforrásokat, ahogyan ezt korábban diszkrétebben tették. Ennek ellenére a OnePlus képes lesz „önállóan működni”.

A OnePlus évek óta csendesen dolgozik együtt az Oppóval és úgy tűnik, hogy ez a legújabb lépés inkább a dolgok üzleti oldalára vonatkozik, így fogyasztói szempontból nem sok változást lehet észrevenni. Legalábbis egyelőre.

Nyilatkozatában a OnePlus azt mondta, hogy az újonnan bejelentett egyesülés azt jelenti, hogy "több erőforrással rendelkezik majd, hogy még jobb termékeket hozzon létre az Ön számára". A lépésnek lehetővé kell tennie azt is, hogy „hatékonyabb legyen, például gyorsabb és stabilabb szoftverfrissítéseket hozzon” okostelefonjaihoz.

Összeolvad a OnePlus és az Oppo

A OnePlus és az Oppo jelenleg független szoftverfejlesztő csapatokkal dolgozik, így hacsak nem lesz a jövőben szorosabban összehangolva, nehéz megérteni, hogy lehet ezt megtenni.

A OnePlus és az Oppo egyesülés szintén elérhetőbb OnePlus telefonokhoz vezethet. A Nord 2 a Realme X9 Pro más néven – a Realme az Oppo másik leányvállalata -, a tavalyi Nord N100 pedig az Oppo A53 átmárkázott verziója volt.

Csak az idő fogja megmondani, hogy mi lesz az egyesülés valódi eredménye a fogyasztók számára. De jelenleg biztosan úgy tűnik, hogy az Oppo és a OnePlus a következő Huawei és Honor.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei